Víte, jaké modely plavek jsou letos nejvíce trendy?

Už se pomalu začínáte připravovat na dovolenou? Udělejte si seznam už teď a vyhněte se tak shánění věcí na poslední chvíli. V kufru nesmí rozhodně chybět plavky, raději volte vícero modelů. Vyberte si z aktuálních letních kolekcí plavek, které hrají nejrůznějšími střihy, barvami a styly.

Letošní léto patří veselým barvičkám. Odvažte se a sáhněte po plavkách ve výrazných sytých nebo neonových odstínech. Hitem jsou také kousky v neutrálních zemitých tónech v safari stylu. Ale nosí se i proužky, květinové, tropické, nebo zvířecí vzory.

Vybrat si můžete také ze široké škály střihů. Na výběr jsou jak klasické bikiny, tak tankiny, a nechybí samozřejmě ani jednodílné plavky. Upoutejte v sofistikovaném modelu! Působivé detaily v podobě rafinovaných průstřihů, nabírání, volánků či kovových aplikací vytvoří i z na pohled jednoduchých plavek nesmírně stylový kousek. Večer k nim stačí obléknout lehoučkou sukni nebo šortky, přes ramena přehodit letní sako a outfit na večerní posezení je hotov.

Kromě plavek nezapomeňte ani na pohodlné a vzdušné plážové oblečení. Ideální volbou jsou lehoučké kaftany, kimona, bavlněné plážové šaty nebo letní maxi šaty, které využijete i na procházky po místních památkách.

Dopřejte dovolenou i vašim nohám a místo podpatků si do kufru přibalte pohodlné žabky, komfortní pantofle, nebo nízké sandálky. V prázdninové výbavě by vám neměla chybět ani prostorná letní taška, do které ukryjete všechny plážové nezbytnosti. Na procházky mimo pláže zase využijete menší univerzální kabelku z přírodních materiálů.

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
356 x [13%]
Aperol spritz
246 x [9%]
Cuba Libre
262 x [10%]
Piňa Colada
247 x [9%]
Daiquiri
252 x [9%]
Margarita
351 x [13%]
Cosmopolitan
269 x [10%]
Mai-Tai
232 x [9%]
Whiskey sour
244 x [9%]
Pisco sour
255 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2714

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru