Zažijte léto naplno s letní edicí křišťálové vodky Amundsen!

Relax u vody, nekončící party, objevování divočiny, cestování po světě nebo vysokohorská turistika. Ať už pro vás léto znamená cokoliv, míchané drinky v kombinaci s vodkou zpestří každou letní radovánku. Vybavte se letos křišťálově čistou vodkou Amundsen v letním designovém kabátu a objevte šestý smysl vodky Amundsen s vašimi oblíbenými míchanými drinky.

Výrobce prémiové vodky Amundsen se opět rozhodl udělat svým konzumentům radost a potěšit je letním designem oblíbené křišťálově čisté vodky. V láhvi se ukrývá stále stejná a konzumenty milovaná chuť, která je zabalena do svěžího a cool letního designu, který přímo láká k experimentování a mixování osvěžujících letních drinků. Zaujměte své hosty, přátele a kamarády a namíchejte jim drinky s pravou letní atmosférou. Díky letní limitované edici to bude hračka.

Žhavý drink letošního léta – namíchejte si AMUNDSEN SKINNY!

Každou letní akci osvěží drink, který v sobě kombinuje vysoce kvalitní vodku Amundsen a čerstvou limetku. Stačí, když sklenici naplníte ledem, přilijete 4 cl šestkrát destilované vodky Amundsen, 2 cl sody, 2 cl limetkového freshe a na závěr ozdobíte klínkem čerstvě ukrojené limetky.

Náš letní tip je AMUNDSEN SUMMER EDITION 

Přivítejte léto s křišťálově čistou vodkou Amundsen zahalenou v novém letním designu. Tato jedinečná a šestkrát destilovaná vodka vás zaujme svou jemnou chutí a vůní bez přítomnosti rušivých aromat. Nejlépe si ji vychutnáte vychlazenou nebo jako součást míchaných drinků.  

Objem: 0,5l

Obsah: 37,5%

Doporučená cena: 199,- Kč

www.amundsen.cz

Audioknihy: Já, vrah 2

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
199 x [11%]
Aperol spritz
185 x [10%]
Cuba Libre
191 x [10%]
Piňa Colada
185 x [10%]
Daiquiri
186 x [10%]
Margarita
188 x [10%]
Cosmopolitan
202 x [11%]
Mai-Tai
167 x [9%]
Whiskey sour
185 x [10%]
Pisco sour
192 x [10%]

Celkem hlasovalo : 1880

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru