Jaký asi má význam adopce ve snu prožitá…

Prožíváme-li, v jakémkoli podání ve snu adopci, je evidentní, že je naše hlava zaměstnaná neustálým rozvažováním. Je jisté, že nás čekají nově přicházející starosti, které se už nyní dají tušit, vnímáme jisté signály, ale ještě si nechceme připustit, že bude nutné řešit některé záležitosti.

Traduje se, že býti ve snu adoptován/a, že se blíží procitnutí a lehké rozčarování. U mužů je pravděpodobné, že je čeká úspěšné podnikání. To u nezadaných žen může naznačovat potvrzení vztahu.
Adoptovat dítě varuje před unáhleností, především bychom se neměli vrhat do významných změn, jako je třeba změna bydliště. Obecně se doporučuje si prověřit veškeré možnosti, které přímo se stěhováním souvisí.  

Pozorujeme-li ve sni či vidíme adoptované dítě budeme potřebovat podporu z okolí, které se nám dostane spíše od cizích lidí nežli od těch, od kterých to čekáme či na ně přímo spoléháme. Soustavná péče o adoptované dítě je varovným symbolem, který upozorňuje na ochablou zdravotní kondici. Ve starých snářích dokonce varoval před cestováním, protože se může na cestách projevit nemoc nebo nám mohou ublížit zlí lidé.

-lz-

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
354 x [13%]
Aperol spritz
245 x [9%]
Cuba Libre
260 x [10%]
Piňa Colada
245 x [9%]
Daiquiri
250 x [9%]
Margarita
350 x [13%]
Cosmopolitan
266 x [10%]
Mai-Tai
230 x [9%]
Whiskey sour
243 x [9%]
Pisco sour
253 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2696

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru