Zvládněte zánět ústní sliznice díky péči ENZYMEL® INTENSIVE 35

Bolestivost v ústech často způsobují bakteriální a kvasinkové infekce ústní sliznice. Projevující se nepříjemným otokem, zarudnutím, afty, vředy či hnisavými ložisky. Pro vyléčení zánětu dutiny ústní je vhodná správná hygiena, nejlépe doplněná speciálními přípravky.

Antimikrobiální zubní pasta a mukoadhezivní gel ENZYMEL® INTENSIVE 35 obsahují proteolytické enzymy, které zlepšují slizniční obranyschopnost, snižují krvácení a otoky, podporují regeneraci a především omezují růst bakterií a kvasinek způsobujících zánět. Kromě patentované směsi proteolytických enzymů obsahují přípravky také 4x nižší koncentraci antiseptika chlorhexidinu než naleznete v konkurenčních prostředcích a to při zachování stejného antibakteriálního účinku.  

Zubní pastu s enzymy a fluoridem, určenou až k 8týdennímu užívání, je vhodné doplnit gelem, jehož mukoadhezivní složka významně prodlužuje dobu účinku chlorhexidinu a proteolytických enzymů. Nanášet lze několikrát během dne či na noc, úzký aplikátor vám umožní aplikovat gel jak na dásně, tak i do mezizubních prostor. Po zvládnutí akutního stavu je velmi vhodné pokračovat při ústní hygieně s produkty ENZYMEL® PARODONT.

Více informací naleznete na: www.enzymel.cz

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
360 x [13%]
Aperol spritz
252 x [9%]
Cuba Libre
265 x [9%]
Piňa Colada
252 x [9%]
Daiquiri
257 x [9%]
Margarita
355 x [13%]
Cosmopolitan
273 x [10%]
Mai-Tai
278 x [10%]
Whiskey sour
249 x [9%]
Pisco sour
260 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2801

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru