Panzani uvádí na trh bezlepkové těstoviny a Boloňskou omáčku s masovými kuličkami

Panzani přichází na trh s řadou bezlepkových těstovin. Jedinečné a lahodné těstoviny vyznačující se vysokou kvalitou, odpovídají chutí i texturou klasickým těstovinám. Panzani zároveň představuje novinku v podobě Boloňské omáčky s masovými kuličkami.

„Bezlepkové těstoviny Panzani jsou vyrobeny z hnědé a bílé rýžové mouky a zároveň i z bílé a žluté kukuřičné mouky,“ vysvětluje Ivana Zajícová, marketing manager značky Panzani a doplňuje: „Díky tomu to jsou lehčí a zdravější těstoviny, ideální pro lidi s bezlepkovou dietou. Pochutná si na nich ale opravdu každý, protože chutí i texturou připomínají klasické těstoviny. Myslím, že zákazníci opravdu nepoznají rozdíl. Mohou se tak vzdát lepku, aniž by se vzdali svých oblíbených těstovin.“

Nová řada bezlepkových těstovin je k dispozici ve variantách penne, kolínka a špagety. Všechny tři druhy jsou v prodeji v balení 400 g a jejich doporučená maloobchodní cena je 69,90 Kč.

Kromě bezlepkových těstovin na spotřebitele čeká i novinka z oblasti omáček Panzani – Boloňská omáčka s masovými kuličkami. K její výrobě jsou použita opět čerstvá rajčata vypěstovaná na italských polích, nikoliv ve skleníku, sklízená v sezóně ve své plné zralosti, doplněná poctivými hovězími masovými kuličkami. „Naše boloňská omáčka ušetří čas zákazníkům, protože si připraví kvalitní večeři do několika minut a místo času stráveného vařením, se mohou věnovat rodině nebo svým koníčkům. Úspěch nové omáčky tkví v maximální chuti delikátního hovězího masa v podobě oblíbených masových kuliček a v omáčce z rajčat z italských polí,“ doplňuje Ivana Zajícová.

Doporučená maloobchodní cena omáčky s gramáží 400 g je 96,90 Kč.

Omáčka je dostupná například v obchodních řetězcích Billa a Albert, bezlepkové těstoviny je možné zakoupit v prodejnách Albert.

Více informací na www.panzani.cz

Podzim s F&F

Celebration BOX

BLOG/ČEK

„Nikdy svůj život nezměníte, když se necítíte dobře, tedy myšleno k lepšímu. A tak se ho snažte trvale zlepšovat, abyste ho mohli změnit.“

Lenka Žáčková

Anketa

Jaký typ gastro podniku vám je nejbližší?

Restaurace
165 x [10%]
Hospoda/hostinec
152 x [10%]
Pivnice
168 x [11%]
Vinárna
148 x [9%]
Kavárna
169 x [11%]
Čajovna
152 x [10%]
Bar
165 x [10%]
Bistro
161 x [10%]
Rychlé občerstvení
165 x [10%]
Cukrárna
151 x [9%]

Celkem hlasovalo : 1596

Biorythme

PETER BENCE

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru