Panzani uvádí na trh bezlepkové těstoviny a Boloňskou omáčku s masovými kuličkami

Panzani přichází na trh s řadou bezlepkových těstovin. Jedinečné a lahodné těstoviny vyznačující se vysokou kvalitou, odpovídají chutí i texturou klasickým těstovinám. Panzani zároveň představuje novinku v podobě Boloňské omáčky s masovými kuličkami.

„Bezlepkové těstoviny Panzani jsou vyrobeny z hnědé a bílé rýžové mouky a zároveň i z bílé a žluté kukuřičné mouky,“ vysvětluje Ivana Zajícová, marketing manager značky Panzani a doplňuje: „Díky tomu to jsou lehčí a zdravější těstoviny, ideální pro lidi s bezlepkovou dietou. Pochutná si na nich ale opravdu každý, protože chutí i texturou připomínají klasické těstoviny. Myslím, že zákazníci opravdu nepoznají rozdíl. Mohou se tak vzdát lepku, aniž by se vzdali svých oblíbených těstovin.“

Nová řada bezlepkových těstovin je k dispozici ve variantách penne, kolínka a špagety. Všechny tři druhy jsou v prodeji v balení 400 g a jejich doporučená maloobchodní cena je 69,90 Kč.

Kromě bezlepkových těstovin na spotřebitele čeká i novinka z oblasti omáček Panzani – Boloňská omáčka s masovými kuličkami. K její výrobě jsou použita opět čerstvá rajčata vypěstovaná na italských polích, nikoliv ve skleníku, sklízená v sezóně ve své plné zralosti, doplněná poctivými hovězími masovými kuličkami. „Naše boloňská omáčka ušetří čas zákazníkům, protože si připraví kvalitní večeři do několika minut a místo času stráveného vařením, se mohou věnovat rodině nebo svým koníčkům. Úspěch nové omáčky tkví v maximální chuti delikátního hovězího masa v podobě oblíbených masových kuliček a v omáčce z rajčat z italských polí,“ doplňuje Ivana Zajícová.

Doporučená maloobchodní cena omáčky s gramáží 400 g je 96,90 Kč.

Omáčka je dostupná například v obchodních řetězcích Billa a Albert, bezlepkové těstoviny je možné zakoupit v prodejnách Albert.

Více informací na www.panzani.cz

NÁŠ TIP

Léto na vlně audioknih

Anketa

Co je pro vás důležité pro udržení vztahu

Vášeň
25 x [11%]
Věrnost
22 x [9%]
Velkorysost
24 x [10%]
Laskavost
23 x [10%]
Spolehlivost
24 x [10%]
Zásadovost
25 x [11%]
Poctivost
24 x [10%]
Dostatek pozornosti
25 x [11%]
Sebedůvěra
22 x [9%]
Smysl pro humor
21 x [9%]

Celkem hlasovalo : 235

VEVA PLUS - ŠKOLITEL

Nezapomínáte na školení BOZP a požární ochrany??? 

Víte, že většina z nás má povinnost absolvovat toto školení pravidelně?

Vyvarujte se případným problémům a pokutám!

Rozklikněte a hned budete vědět jak na to!

O BOURBONU
  • Musí být vypálen na území USA 
  • Musí být vyroben ze směsi obilovin, kdy jej od 51 % do 79 % musí tvořit kukuřice
  • Minimální doba zrání jsou dva roky
  • Voda v Kentucky, která se používá při výrobě bourbonu, je považována za nejsladší na světě
  • V Kentucky zraje více sudů, než zde žije obyvatel 
  • V Kentucky zraje více sudů, než zde žije obyvatel 
  • Musí zrát v nových vypálených sudech z Bílého dubu 
POČASÍ
Facebook

JDI nahoru