Do kin míří Zloděj otázek s Bárou Polákovou a Pavlem Liškou

Již brzy se v kinech objeví nový film určený pro celou rodinu TvMiniUni: Zoděj otázek. Snímek je unikátně natočený, propojuje herce s loutkami a zároveň pracuje s animovaným pozadím. V hlavních rolích se představí Pavel Liška, Bára Poláková, Jiří Havelka, Miroslav Krobot a dětský herec Sebastian Pöthe.

Film pro celou rodinu vychází ze seriálu, který se pět let vysílal na ČT:D pod názvem TvMiniUni. Plyšové postavičky na animovaném pozadí, které odpovídaly písničkami na zvídavé otázky dětí, byly natolik oblíbené, že se tvůrci rozhodli na přání diváků přesunout pořad na plátna kin. Do příběhu dodali herce Báru Polákovou a Jiřího Havelku jako rodiče malého Pavlíka alias Sebíka Pötheho, Pavla Lišku jako chůvu Konvičkovou a Miroslava Krobota jako Zahradníka.

„Chtěli jsme si vyzkoušet, jak takováto obrazová hraná tvorba a speciální vizualita obstojí jako film. Kolem televizního seriálu se sešla strašně příjemná skupina lidí, a tak jsme si řekli, že by bylo hezké to celé uzavřít nějakým větším zpracováním,“ vysvětlil vznik filmu scénárista a režisér Janek Jirků.

Snímek vznikl v „Ateliéru 36“ ve Zlíně a v tomto městě také bude mít světovou premiéru 24. května na Zlín Film Festivalu jako zahajovací dětský film. Distribuční premiéra bude 6. června, distributorem je Bontonfilm. 

Více informací naleznete na: www.facebook.com/TvMiniUni

Audioknihy: Já, vrah 2

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
199 x [11%]
Aperol spritz
185 x [10%]
Cuba Libre
191 x [10%]
Piňa Colada
185 x [10%]
Daiquiri
186 x [10%]
Margarita
188 x [10%]
Cosmopolitan
202 x [11%]
Mai-Tai
167 x [9%]
Whiskey sour
185 x [10%]
Pisco sour
192 x [10%]

Celkem hlasovalo : 1880

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru