Columbia přináší pohodovou kolekci oblečení na cesty a dobrodružný život ve vanu nebo kempu

Akční léto plné cest, dobrodružství a objevování krás pobytu v přírodě s přáteli či rodinou je rok od roku populárnější. Z cestování vanem za dobrodružstvím či dovolené v karavanu nebo na různých místech pod stanem se stal doslova hit. V našich končinách sice stále vedou pobyty na chalupách, ale i tam lidé vyhledávají aktivní pohodový odpočinek, kde kromě dobré nálady a pohodových parťáků potřebují i správné oblečení a doplňky, které kombinují styl i funkčnost. Značka Columbia proto přináší ucelenou kolekci Camplife, díky které si užijete každý moment navzdory náladám počasí.  

Kolekce Camplife nabízí velmi pohodlné, stylové a praktické oblečení, hodící se na výlety, ale i na večerní posezení u ohně, grilu či v křesle před karavanem. Barevně sladěná kolekce přináší stylové oblečení a doplňky od hlavy k patě. Od funkčních nepromokavých bund a větrovek po mikiny, stylové a měkké sherpa fleecovky, trička, dámské topy, kalhoty, legíny, šortky nebo i doplňky v podobě klobouků, kšiltovek, ledvinek a batohů. V kolekci nechybí ani funkční boty. Jednotlivé kusy lze lehce sladit do trendy outfitu pro každodenní nošení.

Dámská kolekce se nese v duchu přírodních tónů olivově zelené barvy v kombinaci s černou a béžovými odstíny v podobě kamuflážových vzorů topů a legín. Doplňují ji outfity laděné do oblíbené světle tyrkysové barvy s atraktivními barevně sladěnými vzory.

Fleecovou mikinu Columbia Windgates a pohodlnou svrchní mikinu Ali Peak skvěle doplňují vzorované legíny Columbia Windsgates. Samozřejmostí, která nesmí ve výbavě chybět, jsou i pohodlné nepromokavé trekové boty Columbia Trailstorm.

Pánská kolekce pak kromě zemitých a elegantních barev olivově zelené či béžové naopak využívá kombinace barev s tmavě i světle modrou v camo vzorech nebo výrazné oranžové barvy.

Nechybí praktická větrovka Columbia Flach Challenger a k ní pak lehká teplá mezivrstva v podobě fleecovky. Samozřejmostí je i nepromokavá obuv Columbia Trailstorm nebo novinka Columbia Escape Thrieve

Kolekce Columbia je k dostání ve značkových prodejnách Columbia (OC Letňany, Praha 9, OC Šantovka Olomouc, OC Olympia Brno), ve značkovém e-shopu www.vitejvenku.cz, řetězci Sportisimo a Intersport, ale také v řadě dalších e-shopů. www.4camping.czwww.sportisimo.cz/columbia,www.sportovna.cz/columbiaprowww.urbanstore.cz či www.footshop.cz

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
349 x [13%]
Aperol spritz
241 x [9%]
Cuba Libre
255 x [10%]
Piňa Colada
241 x [9%]
Daiquiri
246 x [9%]
Margarita
345 x [13%]
Cosmopolitan
262 x [10%]
Mai-Tai
226 x [9%]
Whiskey sour
239 x [9%]
Pisco sour
249 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2653

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru