Crossbody kabelka Serena Bute s letní tělovou sadou The Organic Pharmacy

Trendem letošního léta je jednoznačně používání prvotřídní přírodní šetrné kosmetiky. Dovolujeme si vám představit limitovaná edice exkluzivní spolupráci britské designérky Sereny Bute, která se stará o image hvězd jako je Lilly Allen či Cara Delevingne, se značkou The Organic Pharmacy. Kolekci kabelek v hravých barvách, jež rozjasní každý letní outfit, vytvořila exkluzivně pro značku The Organic Pharmacy. A ta ji doplnila o kompletní set pro letní péči o tělo v plavkové sezóně. Obsahuje přípravky pro odstranění projevů celulitidy, zpevnění pokožky a její ochranu před UV zářením. V setu najdete hydratační minerální opalovací krém, tělový olej zmírňující projevy stárnutí a vyhlazující tělový krém:

Cellular Protection Sunscreen SPF 50 50 ml

Intenzivně hydratační minerální opalovací krém vhodný pro obličej i tělo. Obsahuje výtažky z šípku, měsíčku lékařského a aloe vera. Klinické testy ukázaly, že po 4 týdnech používání zvyšuje hydrataci pokožky o 18 %.

Advanced Retinoid-like Body Oil 50 ml

Tělový olej viditelně zpevňuje pleť a redukuje známky předčasného stárnutí. Klinické testy ukázaly, že po 4 týdnech používání zvyšuje elasticitu pokožky o 15%. Současně redukuje množství vrásek o 29 % a zkracuje jejich délku o 34 %.

Resculpting Body Serum 50 ml

Dermatology oceňované sérum zpevňuje a vyhlazuje pokožku pomocí inovativní technologie kombinující přírodní extrakty, které cíleně jako „drony“ ovlivňují receptory tukových buněk - podporují lipolýzu a odbourávají ukládání tuku. Klinické testy prokázaly, že sérum po 56 dnech používání výrazně zmírňuje nerovnosti kůže a zeštíhluje stehna i zadeček.

The Organic Pharmacy Serena Bute Body Kit zakoupíte na www.aurio.cz za 3 990 Kč. Nyní v letní akci se 20% slevou za 3192 Kč. Na výběr jsou dvě varianty kabelek – žlutá s oranžovým páskem nebo  oranžová s odepínatelným růžovým páskem. Aurio nabízí i verzi s letní pleťovou péčí s multifunkční tyrkysovou nebo žlutou crossbody kabelkou Sereny Bute.

Audioknihy: Já, vrah 2

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
342 x [13%]
Aperol spritz
232 x [9%]
Cuba Libre
247 x [10%]
Piňa Colada
234 x [9%]
Daiquiri
236 x [9%]
Margarita
338 x [13%]
Cosmopolitan
252 x [10%]
Mai-Tai
217 x [8%]
Whiskey sour
231 x [9%]
Pisco sour
240 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2569

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru