Svátek meruněk v Levandulovém údolí

Až do konce července na vás v Levandulovém údolí v Chodouni ve středních Čechách čekají meruňkové slavnosti. Projděte se v krásné přírodě v dechberoucích BIO levandulových polích a vychutnejte si speciality s meruňkami, rybízem a čokoládou – třeba ve vyhlášených smetanových dezertech. Zkrátka samozřejmě nepřijdou ani vegani. V létě je otevřeno každý den kromě pondělí od 10.00 do 18.00 hodin.

V Levandulovém údolí s láskou pečují o hosty, kteří přijíždějí ochutnat zdraví z BIO Levandule Chodouňské a okolních farem v místní restauraci, nebo pro radu, jak se nabít novou energii a vitalitou ze skvělých a unikátních produktů s BIO flavonoidy - molekulami života. Po každém čase stráveném ve zdejších polích, zahradách, sadu nebo EKO hale odjíždíte nabití energií stejně jako z lázní. Krajina čisté přírody totiž umí divy.

Na e-mailu info@levanduloveudoli.cz je možné si po zakoupení voucheru zarezervovat nejrůznější procedury, terapie, zážitkové obědy, snídaně a romantické večeře.

BIO Levandule Chodouňská je přírodní antidepresivum a dezinfektum. Na základě klinické studie obsahuje ověřené vysoké množství antioxidantů, antibiotik a antiseptik, obsahuje terpeny a flavonoidy, které mají blahodárný účinek na nervovou soustavu a její komplexní řešení.

Množství minerálů v BIO Levanduli Chodouňské z vápencových moří, na nichž roste, umocňuje podporu imunity, přirozené funkce mikrobiomu, našeho druhého mozku, a tím pomáhá řešit také poruchy trávicího systému nebo zvyšuje kognitivní funkce.

Levandule Chodouňská je rovněž přírodním sladidlem vhodným při dietách a obezitě nebo snižování váhy. Vzhledem k unikátnímu pěstování na vápencových mořích se významně odlišuje nejen od dalších levandulí lékařských, ale také odrůd levandule nevhodných pro vnitřní užívání, nýbrž jen pro kosmetické a účely a výrobu esenciálního oleje.

Audioknihy: Já, vrah 2

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
199 x [11%]
Aperol spritz
185 x [10%]
Cuba Libre
191 x [10%]
Piňa Colada
185 x [10%]
Daiquiri
186 x [10%]
Margarita
188 x [10%]
Cosmopolitan
202 x [11%]
Mai-Tai
167 x [9%]
Whiskey sour
185 x [10%]
Pisco sour
192 x [10%]

Celkem hlasovalo : 1880

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru