JOIE DE VIVRE: Kolekce Högl podzim/zima 2022

Nový začátek, probuzení, reinvence. Více půvabu, třpytu, kouzla a elegance. Touha po obuvi s odvážnými prvky, která neztrácí nic na pohodlí. Högl vytváří v aktuální kolekci nové trendy a inspirace. Móda, a zejména obuv, ztělesňuj svěží trend, pro které je příznačný odvážný design s výraznými prvky. Je samozřejmé, že pohodlí je nejvyšší prioritou, a dokonce získává více elegantní vzhled. V zimě přicházejí ke slovu funkční prvky, které jsou stejně důležité jako estetika a moderní design.

Emoce

Odlehčený vzhled pro chladnější měsíce. Světlé, jemně laděné barvy jsou zvýrazněny použitím měkkých materiálů, jako je nubuk nebo super měkká jehněčí kůže. Ať už jsou to boty nebo tenisky, barevné kombinace materiálů podtrhují sofistikovaný design. Kovové nebo patentové detaily oživují světlé tóny.

Evoluce

Spojení s přírodou je hlavním trendem a nezbytnou součástí každého aktuálního vzhledu. Přirozené a udržitelné jsou zde klíčová slova v kombinaci s autentickým designem. Hnědé a přírodní tóny reprezentují tento trend, stejně jako vědomý a ekologický výběr materiálů.

Excentrické  

Touha po extravagantním, nekonvenčním stylu, který zaručeně upoutá pozornost. Černá zažívá comeback doplněná o další intenzivní odstíny. Tyto modely vydávají díky svým kontrastním podrážkám jasné módní prohlášení.

Cit pro na detail

Nápadné dekorativní detaily jsou zpět a lze je například nalézt i na oversized mokasínech v bronzových tónech. Řetězy a velké přezky staví tyto inovativní modely do centra pozornosti. Výběr barvy je však tlumenější, aby poskytl potřebnou rovnováhu. Opět se zde objevují kontrastní odstíny na podrážkách. Například kombinace černé a karamelové barvy vytváří trendy duo, které se četně objevuje na mnohých botách.

Zaostřeno na barvy

Všechny trendy sezóny jsou plně zastoupeny. Počínaje řadou nových hnědých tónů, jako je ořech, karamel a velbloud. Tyto barvy se dokonale hodí k pleťovým tónům, krémovému odstínu či k extrémně ženskému pudrovému tónu. Jasné barvy jako růžová kontrastují s černou, zatímco metalické tóny tmavě šedé, jedlově zelené a indigo dodávají hlubší vzhled.

www.hoegl.com

Zdroj: Kateřina Mojdlová

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
364 x [13%]
Aperol spritz
255 x [9%]
Cuba Libre
268 x [9%]
Piňa Colada
255 x [9%]
Daiquiri
259 x [9%]
Margarita
358 x [13%]
Cosmopolitan
275 x [10%]
Mai-Tai
281 x [10%]
Whiskey sour
252 x [9%]
Pisco sour
263 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2830

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru