Léto si užijete, pokud budete dodržovat pitný režim!

Horké dny jsou v plném proudu. Jak je co nejlépe využít? Určitě se skvělými zážitky, dobrou náladou, ale hlavně ve skvělé kondici. To je něco, co je třeba v létě sledovat. Tropické teploty jsou rok od roku vyšší a my si musíme své tělo hlídat více než kdy jindy. Správný pitný režim je klíčem k udržení dobré kondice během rušných letních dnů. Zásobte se nejen dostatkem vody, ale také svěžími příchutěmi, které přispějí k té správné letní náladě.

Recept na něj najdete v malém Microdrinku VIBE od společnosti waterdrop®. Nefalšovaná chuť svěží a ovocné kombinace exotického physalisu, voňavého rozmarýnu a oblíbené máty vás povzbudí v každém horku. Skvělý nápoj VIBE nejen osvěží tělo během tropických dnů, ale především se postará o kvalitní pitný režim, který si díky udržitelné skleněné lahvi můžete vzít kamkoliv s sebou. Ať už na zahradě, u bazénu nebo na vysněné dovolené, VIBE bude všude skvělým partnerem pro osvěžení. K letní kolekci Waterdrop připravila také praktické a designové doplňky, které se správným nápojem nesmí chybět. Šejkr z nerezové oceli a silikonová forma na led určená speciálně pro výrobu ledu do lahví zajistí správný poměr ingrediencí a mrazivou teplotu, kterou v horkých dnech každý ocení.

Microdrink VIBE: 179 Kč

Skleněná lahev Vibe Objem: 400 ml, 600 ml nebo 1 l. 649 Kč

Nefalšovaná chuť svěží a ovocné kombinace exotického physalisu, voňavého rozmarýnu a oblíbené máty vás povzbudí v každém horku.

Skleněná lahev v designu Vibe bude vaším společníkem nejen v létě.

Více na https://waterdrop.cz/collections/vibe

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
368 x [13%]
Aperol spritz
258 x [9%]
Cuba Libre
270 x [9%]
Piňa Colada
258 x [9%]
Daiquiri
260 x [9%]
Margarita
360 x [13%]
Cosmopolitan
277 x [10%]
Mai-Tai
283 x [10%]
Whiskey sour
255 x [9%]
Pisco sour
266 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2855

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru