Chladicí nádoby na víno i na sekt zaručí tu správnou chuť

Zvláště v jarních a letních měsících vám při pořádání oslav nebo setkání s rodinou či přáteli nesmí chybět chladící nádoba, kam umístíte víno anebo sekt. Hodí se pro jakoukoliv láhev o objemu 0,7 l nebo 1 l. Dvojitá stěna z nerezové oceli zajišťuje dokonalé chlazení nápoje, navíc se nemusíte bát orosení nádoby ani skvrn na stole. Nádoba s nadčasovým designem je velmi odolná vůči nárazům a oděrům.

Víte, že teplota vína má vliv na jeho chuť i vůni. Bílá sladší a dezertní vína by měla mít teplotu okolo 8–12 °C, bílá suchá vína pak 9–12 °C. Šumivá a šampaňská vína by měla být podávána přibližně při teplotě 4–8 °C. Je mýtem, že červená vína mají mít „pokojovou teplotu“. Je vhodné je lehce vychladit, obvykle na 14–16 °C, těžší pak na 16–19 °C. Nedávejte vína do mrazáku, ani je nepodávejte s ledem, abyste nenarušili jejich chuť a aroma.

  • Chladící nádoba Secco, cena: 1099 Kč
  • Chladící nádoba Vino, cena: 1099 Kč

Zakoupíte na: www.termoo.cz

PENNY má nové plyšáky

Pro chuť i pro zdraví

Revalid Skin Care

Anketa

Které jméno podle vás nejvíce rezonuje mezi návrháři?

Zoltán Tóth
160 x [10%]
Josefína Bakošová
138 x [8%]
Dominik Navrátil
371 x [22%]
Machač
140 x [8%]
Iveta Řádková
122 x [7%]
Lucie Marim
136 x [8%]
Luděk Šmehlík
149 x [9%]
Klára Nademlýnská
148 x [9%]
Beáta Rajská
146 x [9%]
Miroslav Michael Knot
156 x [9%]

Celkem hlasovalo : 1666

POČASÍ
BLOG/ČEK

„Náš strážný anděl se občas nemůže dívat na to, jak se ničíme, a tak nás zastaví docela drastickým způsobem. Někdy zpomalí či přímo zastaví naše fyzické tělo úrazem, který nám nedovolí konat. Jindy nám uštědří zradu přátel, abychom nešli vstříc po jejich boku vlastní zkáze!“
Lenka Žáčková

Facebook

JDI nahoru