Chladicí nádoby na víno i na sekt zaručí tu správnou chuť

Zvláště v jarních a letních měsících vám při pořádání oslav nebo setkání s rodinou či přáteli nesmí chybět chladící nádoba, kam umístíte víno anebo sekt. Hodí se pro jakoukoliv láhev o objemu 0,7 l nebo 1 l. Dvojitá stěna z nerezové oceli zajišťuje dokonalé chlazení nápoje, navíc se nemusíte bát orosení nádoby ani skvrn na stole. Nádoba s nadčasovým designem je velmi odolná vůči nárazům a oděrům.

Víte, že teplota vína má vliv na jeho chuť i vůni. Bílá sladší a dezertní vína by měla mít teplotu okolo 8–12 °C, bílá suchá vína pak 9–12 °C. Šumivá a šampaňská vína by měla být podávána přibližně při teplotě 4–8 °C. Je mýtem, že červená vína mají mít „pokojovou teplotu“. Je vhodné je lehce vychladit, obvykle na 14–16 °C, těžší pak na 16–19 °C. Nedávejte vína do mrazáku, ani je nepodávejte s ledem, abyste nenarušili jejich chuť a aroma.

  • Chladící nádoba Secco, cena: 1099 Kč
  • Chladící nádoba Vino, cena: 1099 Kč

Zakoupíte na: www.termoo.cz

Podzim s F&F

Celebration BOX

BLOG/ČEK

„Nikdy svůj život nezměníte, když se necítíte dobře, tedy myšleno k lepšímu. A tak se ho snažte trvale zlepšovat, abyste ho mohli změnit.“

Lenka Žáčková

Anketa

Jaký typ gastro podniku vám je nejbližší?

Restaurace
155 x [10%]
Hospoda/hostinec
143 x [9%]
Pivnice
159 x [11%]
Vinárna
139 x [9%]
Kavárna
160 x [11%]
Čajovna
143 x [9%]
Bar
157 x [10%]
Bistro
151 x [10%]
Rychlé občerstvení
157 x [10%]
Cukrárna
142 x [9%]

Celkem hlasovalo : 1506

Biorythme

PETER BENCE

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru