Chladicí nádoby na víno i na sekt zaručí tu správnou chuť

Zvláště v jarních a letních měsících vám při pořádání oslav nebo setkání s rodinou či přáteli nesmí chybět chladící nádoba, kam umístíte víno anebo sekt. Hodí se pro jakoukoliv láhev o objemu 0,7 l nebo 1 l. Dvojitá stěna z nerezové oceli zajišťuje dokonalé chlazení nápoje, navíc se nemusíte bát orosení nádoby ani skvrn na stole. Nádoba s nadčasovým designem je velmi odolná vůči nárazům a oděrům.

Víte, že teplota vína má vliv na jeho chuť i vůni. Bílá sladší a dezertní vína by měla mít teplotu okolo 8–12 °C, bílá suchá vína pak 9–12 °C. Šumivá a šampaňská vína by měla být podávána přibližně při teplotě 4–8 °C. Je mýtem, že červená vína mají mít „pokojovou teplotu“. Je vhodné je lehce vychladit, obvykle na 14–16 °C, těžší pak na 16–19 °C. Nedávejte vína do mrazáku, ani je nepodávejte s ledem, abyste nenarušili jejich chuť a aroma.

  • Chladící nádoba Secco, cena: 1099 Kč
  • Chladící nádoba Vino, cena: 1099 Kč

Zakoupíte na: www.termoo.cz

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
348 x [13%]
Aperol spritz
241 x [9%]
Cuba Libre
255 x [10%]
Piňa Colada
241 x [9%]
Daiquiri
246 x [9%]
Margarita
345 x [13%]
Cosmopolitan
262 x [10%]
Mai-Tai
226 x [9%]
Whiskey sour
239 x [9%]
Pisco sour
249 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2652

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru