EXPRES MENU je skvělá alternativa stravování na dovolené i při nedostatku času

Už pomalu balíte na dovolenou a není to zrovna do hotelu s pěti hvězdičkami, protože raději cestujete po vlastní ose či vás čeká spíše jen takové bivakování? Pak rozhodně sáhněte po EXPRES MENU, kvalitní alternativě stravování! Stejně tak neváhejte a zbytečně se nehoňte, když víte, že jsou před vámi dny, kdy nebude mít snad ani minutku nazbyt nebo jen tak lenošit.

EXPRES MENU jsou pokrmy konzervované patentovanou metodou CTP. „Naše jídlo je vhodné pro všechny, kteří se chtějí kvalitně stravovat, i když nemají čas nebo možnost si uvařit. Naše pokrmy jsou připravované dle rodinných receptů speciální technologií konzervace, díky níž vydrží až tři roky při pokojové teplotě, krátkodobě dokonce vyšší, třeba právě během cesty na dovolenou. Naše jídla ocení jak rodiny s dětmi, tak třeba individuální cestovatelé, kteří potřebují vyváženou stravu pro svoje výkony,“ přibližuje marketingový ředitel Adam Sogel EXPRES MENU.

Ivan Mach, prezident Aliance výživových poradců, zdůrazňuje pravidelnost stravovacích návyků. „Dá se říct, že neplatí žádná obecná doporučení, protože každý jsme jiný a věnujeme se jiným fyzickým aktivitám. V běžném režimu jezte, když cítíte potřebu jíst a máte hlad. Hlad ovšem dlouho nezadržujte. Vytvořte si vlastní řád, abyste jedli vždy přibližně ve stejnou dobu, a to dodržujte i během dovolené. Vyvarujete se tak nepříjemným zažívacím potížím či přibírání na váze,“ vysvětluje specialista na výživu. Budete-li mít EXPRES MENU po ruce, máte hned polovinu starostí.

Více o EXPRES MENU se dozvíte na www.expresmenu.cz

 

Audioknihy: Já, vrah 2

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
199 x [11%]
Aperol spritz
185 x [10%]
Cuba Libre
191 x [10%]
Piňa Colada
185 x [10%]
Daiquiri
186 x [10%]
Margarita
188 x [10%]
Cosmopolitan
202 x [11%]
Mai-Tai
167 x [9%]
Whiskey sour
185 x [10%]
Pisco sour
192 x [10%]

Celkem hlasovalo : 1880

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru