Co nepodcenit na prázdninových cestách za dobrodružstvím? Správné oblečení, obuv a doplňky.

Léto dokáže připravit pěkně horké slunečné dny, které sem tam proloží bouřkou. To by alo nemělo ovlivnit vaší pohodu při letních aktivitách a dobrodružstvích v horách nebo u vody. Proto značka Columbia přináší řadu letního oblečení, které vás ochrání a díky technologiím i ochladí. Akční léto tak může pokračovat navzdory náladám počasí.

Kolekce je navržena na míru letním outdoorovým aktivitám a nepostrádá atraktivní styl. Stačí si vybrat. Od klobouků, přes lehké větrovky, trička a šortky po doplňky. Nebo boty, které ochrání a zároveň dýchají, rychle schnou a dobře drží na mokrém povrchu. Nechybí ani sety rychle schnoucího oblečení a bot pro oblíbené vodní aktivity jakými jsou paddle board nebo raft, které ochrání i před škodlivým slunečním zářením. Columbia Sportswear nabízí outfity pro celou rodinu.

Technologie pro letní pohodu

Kolekce nabízí řadou velmi efektivních a mezinárodně oceněných technologií pro letní outdoorové aktivity. Technologie Columbia Omni-Shade chrání před škodlivými UV paprsky. Pocit sucha a chladu v horku je pro letní outdoorové i sportovní aktivity zásadní. Omni-Wick odvádí od pokožky vlhkost a pot po plochých funkčních vláknech na povrch látky, kde se rychle odpaří. Pomáhá tak i regulovat teplotu těla. Revoluční technologie Columbia Omni-Freeze Zero Ice poskytuje chladivý efekt aktivovaný kontaktem s tělesným potem. V textilním materiálu jsou zapracovány drobné chladící polymerové kroužky, které snižují teplotu materiálu, urychlují proces odvádění vlhkosti od těla, rychlé schnutí a zajišťují okamžité ochlazení s dlouhotrvajícím účinkem. Podle odborných testů snižuje technologie Omni-Freeze Zero Ice teplotu materiálu a tak i vaši pocitovou teplotu až o 10°C. V kolekci Columbia jsou různé technologie kombinovány tak, aby oblečení poskytovalo maximální chladivý komfort, rychle schlo. Být v suchu jistí technologie Columbia Omni-Tech a OutDry. Jsou zastoupeny od mikin, přes bundy po obuv.

Tipy na letní outfit

Columbia Zero Ice Cirro-Cool je funkční tričko s chladivými technologiemi v atraktivních barvách pro muže i ženy. Rychle schne, odvádí pot od těla a chladí. Ochrání i před škodlivými slunečními paprsky. Cena: 1 299 Kč.

Columbia Sun Trek je rychleschnoucí letní bavlněné tričko s potiskem. Technologie Omni-Wick rychle a účinně odstraňuje vlhkost a odvádí pot. Technologie Omni-Shade UPF 50 navíc poskytuje ochranu před škodlivým slunečním zářením. Tričko je k dispozici v dámské i pánské verzi. Cena: 999 Kč.

Kombinace šortek a sukně v jednom je v provedení značky Columbia ideální stylová část outfitu pro ženy. Columbia Saturday Trail Skort poskytuje volnost pohybu i funkčnost materiálu. Pro muže jsou pak ideální šortky Columbia Maxtrail Shorts.

Columbia Summertide je ekologická bota z recyklovaných materiálů, ideální pro outdoorové aktivity spojené s vodou nebo vodními sporty jako rafting, paddle boarding apod. Síťovano-neoprénový svršek spolu s ventilovanou mezipodešví přinášejí maximální prodyšnost, průtok vody a rychlé schnutí. Podešev je vybavena vzorkem se směsí pro maximální přilnavost na mokrém podkladu. Jsou k dispozici v dámském i pánském provedení. Cena: 2 599 Kč.

Nezapomeňte na mikiny a větrovky… V letní kolekci nechybí ani univerzální pohodlné košile, šaty, trička s trendy květinovými potisky, logy, které oživí letní outfity.

Kolekce Columbia je k dostání ve značkových prodejnách Columbia (OC Letňany - Praha 9, OC Šantovka - Olomouc, OC Olympia - Brno), ve značkovém e-shopu www.vítejvenku.cz, řetězci Sportisimo a Intersport, ale také v řadě dalších e-shopů jako například www.4camping.cz, 
www.sportisimo.cz/columbia, www.sportovna.cz/columbia-pro, www.urbanstore.cz nebo www.footshop.cz

Audioknihy: Já, vrah 2

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
199 x [11%]
Aperol spritz
185 x [10%]
Cuba Libre
192 x [10%]
Piňa Colada
185 x [10%]
Daiquiri
186 x [10%]
Margarita
188 x [10%]
Cosmopolitan
202 x [11%]
Mai-Tai
167 x [9%]
Whiskey sour
185 x [10%]
Pisco sour
192 x [10%]

Celkem hlasovalo : 1881

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru