A je tu čas, kdy rodiče nakupují vše potřebné do školy

Ač to děti nerady slyší, ale prázdniny se pomalu chýlí ke svému konci. Rodiče však nemohou zapomenout na nákup všech nezbytností, které potřebují malá i velcí školáci. Sehnat výtvarné pomůcky, vhodné obaly na učebnice, a přezůvky, mikiny, teplákové soubory a tak dále, a tak dále...

Udělejte svému dítku nástup do školy o něco hezčí s dárky v podobě stylových kousků oblečení. Objevte novinky z aktuálních dětských kolekcí a potěšte svou holčičku, nebo chlapečka hravým oblečením i doplňky.

Po čem se vyplatí v obchodech podívat? V první řadě doplňte základ dětského šatníku, tzn. nakupte nová trička, mikiny, džíny a teplákovou soupravu. A pak nastává čas na nákup věcí pro radost. Holčičky potěší hezké šaty nebo roztomilý top, kluky zase trika s oblíbenými hrdiny. Vsaďte na zajímavé modely v originálním vzhledu. S neotřelými potisky či motivy pohádkových postaviček nešlápnete vedle.

Kromě oblečení se nezapomeňte poohlédnout po nových botách. Dětem, a především těm mladším, rostou velmi rychle nohy. Nákupu nové obuvi se tedy zřejmě nevyhnete. Pohodlné boty na denní nošení jsou v jejich případě absolutní prioritou. To platí také pro školní přezůvky. A když už budete u nákupů, mrkněte také na stav školního batohu a podle potřeby (anebo jen tak pro radost vaší ratolesti) pořiďte nový.

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
366 x [13%]
Aperol spritz
257 x [9%]
Cuba Libre
269 x [9%]
Piňa Colada
257 x [9%]
Daiquiri
260 x [9%]
Margarita
359 x [13%]
Cosmopolitan
276 x [10%]
Mai-Tai
282 x [10%]
Whiskey sour
254 x [9%]
Pisco sour
265 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2845

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru