Závodní historie značky H-D inspirovala vznik devíti customových barevných variant pro modely Touring

Harley-Davidson představuje novou nabídku barevných provedení Apex Factory Custom Paint pro vybrané modely Harley-Davidson® Grand American Touring. Nové dynamické barevné varianty mají premiéru na každoročním srazu Sturgis Motorcycle Rally. Customové barvy Apex se inspirovaly dlouhou a úspěšnou závodní historií Harley-Davidson, nejikoničtější značky motocyklů na světě. Závodní odkaz zahájený před více než sto lety v závodech do vrchu, enduro soutěžích a na flat-trackových závodištích pokračuje i dnes, kdy tovární tým Harley-Davidson® Screamin' Eagle® obhajuje titul vítěze šampionátu MotoAmerica King of the Baggers z roku 2021.

„Program Apex Factory Custom Paint dává jezdcům možnost vyjádřit v designu svého baggeru vzrušení z rychlosti a závodů," říká Brad Richards, viceprezident pro design a kreativní ředitel a dodává: "Tyto barevné varianty vyzařují rychlost a sílu díky liniím a barvám inspirovaným závodními motocykly Harley-Davidson®."

Barevné provedení Apex se vyznačuje grafikou na palivové nádrži, která kopíruje design legendárního závodního motocyklu Harley-Davidson® XR750. U modelů s kapotáží grafika pokračuje dozadu až k nádrži a navozuje dojem rychlosti. Linie na předním blatníku vizuálně navazují na křivky na bočních krytech a sedlových brašnách a vytvářejí jednotný efekt. Při pohledu z profilu to působí dojmem, že je motocykl stále v pohybu.

Základem tohoto barevného provedení je černá barva Vivid Black. Grafika zahrnuje šedé panely Gauntlet Gray obklopené zvýrazněným pruhem oranžové barvy Jet Fire Orange - původní barvy používané na soutěžních modelech XR750. Každý panel má vnitřní kapkové stíny a jemný symbol Bar & Shield, který se v průběhu schématu zesiluje a zeslabuje. Tento přechodový efekt byl inspirován károvaným vyblednutím, které se objevuje na závodních motocyklech týmu Harley-Davidson Factory Team. Jako poslední vrstva je nanesen bezbarvý lak. Barevné provedení Apex Factory Custom Paint vzniká přímo ve výrobních závodech Harley-Davidson York Vehicle Assembly a Harley-Davidson Tomahawk Operations.

Barevné provedení Apex Factory Custom Paint bude celosvětově k dispozici po zbytek objednacího období modelů 2022 jako volitelná tovární výbava pro devět modelů Harley-Davidson Grand American Touring:

  • Road King® Special
  • Street Glide® Special (verze v černém a chromovaném provedení)
  • Ultra Limited (verze v černém a chromovaném provedení)
  • Road Glide® Limited (verze v černém a chromovaném provedení)
  • Road Glide® Special (verze v černém a chromovaném provedení)

V nabídce originálního příslušenství Harley-Davidson® budou nosiče zavazadel Tour-Pak® a customové přední blatníky, které budou barevně sladěné s novými barevnými verzemi Apex. To umožní jezdcům dále upravovat motocykly objednané v barvách Apex Factory Custom Paint.

Podrobnosti o objednání motocyklu Harley-Davidson® a příslušenství v barvách Apex Factory Custom Paint získáte u místního autorizovaného dealera Harley-Davidson®.

Audioknihy: Já, vrah 2

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
199 x [11%]
Aperol spritz
185 x [10%]
Cuba Libre
192 x [10%]
Piňa Colada
185 x [10%]
Daiquiri
186 x [10%]
Margarita
188 x [10%]
Cosmopolitan
202 x [11%]
Mai-Tai
167 x [9%]
Whiskey sour
185 x [10%]
Pisco sour
192 x [10%]

Celkem hlasovalo : 1881

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru