Česká značka LADA vyrábí sukně světové kvality!

Víte, že sukně patřila pravděpodobně již do výbavy žen v pravěku? Sukně sice nosí i muži a první pánové, kteří ji oblékali byli egyptští faraoni. Sukně, které vám chceme dnes představit, jsou moderní a pochází z dílny české značky LADA, která kombinuje originální design s funkčními vlastnostmi.

Designová sukně lehká jako peříčko

Sukně, která je stylová a pohodlná zároveň. Takový je i model WAVE MIDI Sukně s délkou pod úroveň kolen je střihově členěná, s pružným pasem a ozdobně prošitými kapsami v bočních švech. Vyrobena byla v České republice z patentovaného funkčního antibakteriálního materiálu, jenž kombinuj nanotechnologicky obohacený polyester a bavlnu. Materiál je na omak měkký, mimořádně lehký a skladný. Sukně je tak ideální například i na cestování, protože se vejde do každého zavazadla. Navíc se nemusí žehlit, a pokud je model pokrčený, stačí jej vyvěsit na ramínko, případně se narovná sám na těle. Materiál neirituje a je vhodný i pro velmi citlivou pokožku se sklonem k podráždění. Funkční profil vlákna odvádí vlhkost od těla a rychle osychá na povrchu, má UV filtr a termoregulační vlastnosti - v létě chladí, po překrytí další vrstvou hřeje. Antibakteriální vlastnosti nanočástic stříbra eliminují nadměrné množení bakterií a zápachy. Díky nenáročné údržbě je sukně ekologická, eliminuje spotřebu vody, saponátů a energie.

Cena: 5 810 Kč

Elegantní sukně pro každou příležitost

Toužíte po sukni, kterou budete moci nosit každý den, ale i při výjimečných společenských událostech? Sukni COMPO se nebudete stydět obléct do práce ani do divadla. Díky elegantnímu vzhledu a délce do poloviny lýtek se hodí jak k lodičkám, tak i teniskám. Sklady jsou rovnoměrně rozložené po celé šíři sukně a v pase nabrané do pruženky, v bočních švech pak naleznete kapsy. Patentovaný antibakteriální úplet s luxusním vzhledem je mimořádně pohodlný a praktický zároveň: odsává pot a eliminuje zápachy. Díky nenáročné údržbě je model ekologický, eliminuje spotřebu vody, saponátů a energie. Navržen a vyroben byl na principu slow fashion v České republice. 

Cena: 7 377 Kč

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
369 x [13%]
Aperol spritz
258 x [9%]
Cuba Libre
270 x [9%]
Piňa Colada
259 x [9%]
Daiquiri
260 x [9%]
Margarita
360 x [13%]
Cosmopolitan
277 x [10%]
Mai-Tai
283 x [10%]
Whiskey sour
256 x [9%]
Pisco sour
266 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2858

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru