Nejlepší péče pro dlouholetou spolehlivost přístrojů

Přístroje pro domácnost značky Miele se vyznačují prvotřídní kvalitou, vysokou funkčností a nadčasovým designem. Proto si zaslouží náležitou péči a pozornost. I v tomto ohledu nenechává Miele nic náhodě a nabízí vlastní ošetřující a čisticí prostředky. Společnost je vyvíjí a testuje v laboratořích Miele ve spolupráci s vybranými výrobci.

Pravidelné používání ošetřujících prostředků Miele zabraňuje poškození přístrojů, které navíc budou vypadat stále jako nové, a přispívá k jejich bezvadnému fungování po celou dobu jejich životnosti.

Co dělat, aby byly přístroje Miele co nejdéle v perfektním stavu?

Začneme pračkou, která je zvláště v početnějších domácnostech v provozu téměř nonstop. Aby bylo prádlo vždy perfektně vyprané a pračka perfektně fungovala po celou dobu životnosti, je třeba ji v pravidelných intervalech důkladně vyčistit od nečistot a možných usazenin.

Zanedbávat bychom rozhodně neměli ani myčky nádobí, protože jen v hygienicky čistém přístroji lze dosáhnout optimálních výsledků mytí. Důležité je odstranit možné mastné a vápenaté usazeniny. K tomuto účelu nabízí Miele čisticí a odvápňovací prostředek. Tyto produkty, vyvinuté speciálně pro myčky nádobí Miele, zaručují hygienicky bezvadné výsledky i při použití ve starších přístrojích.

Na vestavných kuchyňských přístrojích se zase mohou při každodenních kuchyňských činnostech vytvářet velmi odolné nečistoty. Správné čisticí prostředky jsou zárukou jejich odstranění a zároveň pojistkou proti poškození povrchů, které tak budou vypadat stále jako nové. I v tomto případě se můžete spolehnout na speciální čisticí a ošetřující prostředky Miele, s nimiž vám práce půjde od ruky ještě lépe.

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
355 x [13%]
Aperol spritz
246 x [9%]
Cuba Libre
261 x [10%]
Piňa Colada
246 x [9%]
Daiquiri
252 x [9%]
Margarita
351 x [13%]
Cosmopolitan
267 x [10%]
Mai-Tai
231 x [9%]
Whiskey sour
244 x [9%]
Pisco sour
254 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2707

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru