Udělejte si hezčí nadcházející podzim v půvabných podzimních šatech

Intenzita slunečních paprsků pomalu ubývá, ale není třeba smutnit po prázdninovém dobrodružství. Udělejte si nadcházející podzim hezčí díky půvabným podzimním šatům. Objevte poutavé modely z aktuálních módních kolekcí a rozlučte se s letní sezónou stylově!

Osvěžte svou garderobu šaty, které unosíte jak teď, tak během babího léta. Trendem jsou především modely v midi délce. Najdete však i několik kratších kousků Je pouze na vás, zda se rozhodnete pro volnější boho šaty, pro áčkový střih, nebo pro model v lichotivém košilovém střihu, který vám hezky zvýrazní pas. V módě jsou také pohodlné úpletové šaty.

Jelikož bývají rána a večery v tomto období už mírně chladnější, vyplatí se poohlédnout se spíš po šatech s tříčtvrtečním, nebo dlouhým rukávem. Pokud se však ještě nehodláte vzdát šatů na ramínka, přehoďte přes ně lehkou bundičku, kožený křivák, nebo lehký podzimní kabátek.

Hitem jsou jak minimalistické modely, tak šaty s romantickým květinovým vzorem na světlém, nebo tmavém podkladu. Nechte svůj vzhled rozkvést v záplavě jemného lučního kvítí, slunečnic nebo růží. S blížícím se podzimem se můžete potkat také s kostkovanými kousky, nebo se šaty s paisley vzorem.

V kombinaci s lodičkami vytvoříte elegantní outfit do práce, s pohodlnými mokasíny nebo teniskami zase ležérní outfit pro volné dny.

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
364 x [13%]
Aperol spritz
255 x [9%]
Cuba Libre
268 x [9%]
Piňa Colada
255 x [9%]
Daiquiri
259 x [9%]
Margarita
358 x [13%]
Cosmopolitan
275 x [10%]
Mai-Tai
281 x [10%]
Whiskey sour
252 x [9%]
Pisco sour
263 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2830

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru