INDIGO company uvádí 10. září premiéru komediálního thrilleru Umění vraždy

Komediální thriller Umění vraždy světově proslulého amerického dramatika a textaře Joea DiPietra, jehož hry a muzikály dlouhodobě obsadily Broadway, zinscenoval pro Divadlo pod Palmovkou divadelní ansámbl INDIGO company. V režii Jaroslava Slánského ho představí publiku 10. září v 19:00.

Vstupenky jsou k dispozici v prodejní síti GoOut a na pokladně libeňského divadla a to i na veřejnou generálku 9. září od 10:00.

Proč se zakladatelky INDIGO company Lilian Fischerová a Jana Trojanová rozhodly zrovna pro tento kus? „Text je velmi kvalitní. Není třeskutou komedií, ani existencionálním dramatem. Má v sobě specifický černý humor, který je nám všem blízký. Zároveň poskytuje krásné herecké příležitosti, které nám dovolil rozvinout známý divadelní režisér Jaroslav Slánský. Je to naše první spolupráce pro INDIGO company a i když se Jaroslav vrátil do Městského divadla Kladno, věříme, že spolu nazkoušíme v budoucnu i další hry.“ 

Umění vraždy

Jack a Annie Brooksovi jsou malíři a manželé. Když pozvou svého agenta Vinceta na večeři do vily uprostřed lesů, začíná večer, na který nikdo z nich jen tak nezapomene. A jakou roli v tom všem má na první pohled zdrženlivá služebná Kate? Komediální thriller úspěšného amerického autora vám neustálými překvapivými zvraty vyrazí dech. Chytře vystavěný text přináší čtyři skvělé herecké příležitosti a poodhaluje vzrušující svět umělců a jejich tvorby. Čím vším je ovlivněn úspěch? Jak se vyrovnat s odmítnutím? A co jsme ochotni obětovat pro vlastní slávu?

 

Kdo jsou ti excentričtí umělci, jimž je dovoleno vše?

Herečka Jana Trojanová jako Annie Brooksová bude spřádat plány, jak se zbavit manžela Jacka v podání Tomáše Novotného. Zdatně jim bude sekundovat Vincent Cummings, vlivný obchodník s uměním, kterého oba manželé potřebují - v alternaci Michael Vykus/Viktor Dvořák. A jakou roli sehraje nenápadná Kate - Lilian Fischerová - jejich služebná?

Dozvíte se už 10. září v Divadle pod Palmovkou. Další představení je naplánováno na 12. 10.

INDIGO company, Umění vraždy - inscenační tým:

překlad: Adam Doležal, režie: Jaroslav Slánský, dramaturgie: Anna Smrčková, scéna a kostýmy: Jozef Hugo Čačko, světla: Sebastian Milde, zvuk: Přemysl Ondra

Osoby a obsazení: Jack Brooks: Tomáš Novotný, Annie Brooksová: Jana Trojanová, Vincent Cummings: Michael Vykus/Viktor Dvořák Kate: Lilian Fischerová

Veškeré informace o INDIGO company hledejte zde: https://www.INDIGOcompany.cz/

Foto: Petr Chodura

Audioknihy: Já, vrah 2

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
197 x [11%]
Aperol spritz
182 x [10%]
Cuba Libre
189 x [10%]
Piňa Colada
181 x [10%]
Daiquiri
183 x [10%]
Margarita
186 x [10%]
Cosmopolitan
200 x [11%]
Mai-Tai
164 x [9%]
Whiskey sour
182 x [10%]
Pisco sour
189 x [10%]

Celkem hlasovalo : 1853

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru