Nahrávám...


Rösler je synonymum pro široký výběr grilů, ohnišť a pomůcek pro dokonale propečený steak

Skvělé počasí a grilování patří k sobě. Jste na novou sezónu dobře připraveni? Přijďte se poradit s odborníky firmy Rösler, která již několik desítek let zastupuje vybrané značky grilů a grilovacích pomůcek. Aktuálně naleznete v nabídce plynové grily Cadac, Napoleon, ohniště Cookking a grilovacího příslušenství Tramontina. V příjemném prostředí stylového showroomu si můžete výrobky sami prohlédnout a domluvit se, jaká varianta nejlépe odpovídá vašim představám a životnímu stylu.

Pro balkony a menší terasy se stal přenosný gril Cadac Citi Chef 40, hitem letošního léta. Při piknikách oceníte jeho nízkou hmotnost, snadnou údržbu, a přes svou menší velikost i velkorysou grilovací plochu. Připravit s ním lze jakékoliv pokrmy, ať už jde o pizzu, paellu, zeleninu nebo hamburger. Citi Chef 40 je dodáván s grilovacím roštem s keramickým povrchem a stojanem pod hrnec, a je k dispozici ve 3 barevných provedeních – černá, olivově zelená a pastelově modrá.

Na zahradě při rodinné sešlosti či oslavě s přáteli přivítatáte většího pomocníka. Tím je například elegantní model Cadac Woody s designem z výběrového dřeva Rhinowood, které se vyznačuje vysokou odolností. Gril je vybaven třemi hořáky z nerezové oceli a jedním bočním hořákem o průměru 28 cm. Obsahuje dva samostatné prostorné rošty a jednu grilovací desku. Samozřejmostí je i nerezové víko se zabudovaným teploměrem či vyjímatelná miska na odkapávající tuk s odpadní trubicí. 

Milovníci otevřeného ohně si mohou vybrat z nabídky značky Cookking. Ruční výroba a preciznost zpracování poskytují zákazníkům záruku kvality, která je pro firmu Cookking příznačná. Vysoce kvalitní černá surová ocel zabezpečuje výbornou odolnost a ideální tepelnou vodivost, zajímavé vzhledové pojetí pak poskytuje originálnost každému výrobku. Cookking nabízí široké spektrum přenosných ohnišť všech možných rozměrů, rozmanitého designového pojetí i četného příslušenství. V nabídce výrobce naleznete litinové kotlíky, pánvičky, trojnožky, grilovací rošty a mnoho dalšího. Vše s garancí kvality a precizního zpracování.                

Pro více informací naleznete zde: www.rosler.cz

CHOCOLAND

BLOG: PARAEVROPSKÁ CESTA
Jsem novinářka, sociálně-právní poradce, lektorka, psychoterapeutka, máma, kamarádka, ale nikdy jsem nebyla cestovatelka. Cestování vždy bylo bohužel na samém okraji mého žebříčku aktivit, bylo prostě zbytné. Přišel čas to změnit!
Rozhodla jsem se, že navštívím všechna hlavní města zemí, která leží v Evropě. Svůj tříletý projekt jsem nazvala PARAEVROPSKÁ CESTA a odstartovala jsem ho 21. 3. cestou do Vídně. Touto cestou chci poděkovat všem, kteří mne podporují!  

Historicky mám za sebou návštěvu Pažíže, Bruselu, v loňském roce jsem se s mojí Zuz vydala do Dublinu (tedy ono to bylo naopak) a před nedávnem jsem byla v Bratislavě.

Víte kolik leží v Evropě zemí? 

Lenka Žáčková

HIMALYO
NÁŠ TIP

MIOMAT

8G PŘIJÍMAČKY.CZ

SLOVA SLAVNÝCH

„Čas je život. Nedá se vrátit ani nahradit. Marnit čas znamená marnit život. Ovládat svůj čas však znamená ovládat svůj život a plně ho využívat.“

Alan Lakein, americký spisovatel 

Anketa

JAKÉMU MASU DÁVÁTE PŘEDNOST?

Kuřecímu
101 x [14%]
Hovězímu
80 x [11%]
Vepřovému
60 x [8%]
Krůtímu
64 x [9%]
Jehněčímu
60 x [8%]
Sladkovodním rybám
65 x [9%]
Mořským rybám
79 x [11%]
Mořským plodům
71 x [10%]
Jinému druhu masa
65 x [9%]
Maso nejím
74 x [10%]

Celkem hlasovalo : 719

O BOURBONU
  • Musí být vypálen na území USA 
  • Musí být vyroben ze směsi obilovin, kdy jej od 51 % do 79 % musí tvořit kukuřice
  • Minimální doba zrání jsou dva roky
  • Voda v Kentucky, která se používá při výrobě bourbonu, je považována za nejsladší na světě
  • V Kentucky zraje více sudů, než zde žije obyvatel 
  • V Kentucky zraje více sudů, než zde žije obyvatel 
  • Musí zrát v nových vypálených sudech z Bílého dubu 
AKTUALITY
JDI nahoru