Ochutnejte koláče z pekařství PAUL, spojilo české a francouzské chutě

Oslaďte si na život lahodnými koláči z oblíbeného pekařství PAUL. Nápadité propojení toho nejlepšího z české a francouzské pekařské tradice vás nadchne.

Sladké koláče s bohatou náplní neodmyslitelně patří k posvícení, rodinným setkáním i prázdninám u babičky na venkově. Chutnají nám k snídani stejně jako k odpolední kávě. V pekařství PAUL neodolatelným způsobem propojili českou tradici s francouzským šarmem a výsledek je famózní!  

Jemné máslové brioškové těsto skvěle vynikne s tradičními i méně obvyklými náplněmi. Mandlový krém frangipane výborně ladí s hruškami a křehkými plátky mandlí nebo šťavnatými borůvkami, které vám připomenou letní procházky lesem. Máte raději klasiku? Nezklame vás osvědčená kombinace tvarohu a sladkých švestkových povidel. Dokonalou vláčnost dodává každému koláči voňavá směs másla a rumu.

Dejte si koláč k výborné kávě s kamarádkou nebo kolegyní – v pekařství PAUL nejsou troškaři, takže velikost je tak akorát pro vás dvě. Nové koláče jsou ale tak lahodné, že se příště třeba už raději s nikým dělit nebudete.

E-shop: shop.paul-cz.com

Audioknihy: Já, vrah 2

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
197 x [11%]
Aperol spritz
183 x [10%]
Cuba Libre
189 x [10%]
Piňa Colada
183 x [10%]
Daiquiri
184 x [10%]
Margarita
186 x [10%]
Cosmopolitan
200 x [11%]
Mai-Tai
165 x [9%]
Whiskey sour
183 x [10%]
Pisco sour
189 x [10%]

Celkem hlasovalo : 1859

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru