Fashion Night Brno: Jak hodnotí modely Klára Klempířová

Zářivá módní show Fashion Night Brno byla diváky hodnocena velmi kladně, ale jak viděla na počátku září  ve Fait Gallery modely odbornice na módu Klára Klempířová?

  • Andrea Verešová v modelu zn. AVER
    Esence ženskosti, tak by se dal dvěma slovy charakterizovat styl, který Andrea prezentuje. Pozor jen na zdobnost! Náušnice sice stříbrnou barvou ladí s botami, ale tvarově neladí s aplikacemi na pásku, někdy méně je více!
  • Nikol Švantnerová v modelu AVER
    Bílé šaty jsou symbolem čistoty a nevinnosti, proto by se hodily jak do společnosti, tak i na svatbu pro nevěstu. V jednoduchosti je krása!
  • Karolína Mališová v modelu Michaela KNOTA
    Nádherná kombinace metalických ornamentů s elektricky modrým závojem z hedvábí je uchvacující. Typ oděvu overal je však jako stvořený pro modelky a ženy s maximální velikostí S.
  • Natálie Kočendová v modelu Michaela KNOTA
    Dlouhá toaleta v odstínu baby blue s průhlednou květinovou strukturou navozuje něžně slavností atmostéru. Efektní je velká mašle na rameni a celek podtrhují dlouhé rukavičky.
  • Karolína Mališová v modelu PONER
    Každá osudová žena by měla mít doma rudé šaty pro příležitost, že chce být nepřehlédnutelná. A mohla by to být přesně tato róba z hedvábného taftu!
  • Karolína Kopincová v modelu PONER
    Večerní šaty jako pro Bohyni, ve štíhlé siluetě s rozevlátými rukávy, jsou opravdu působivé. Měděné květinové aplikace zavání luxusem i když jsou z flitrů.
  • Nikol Švantnerová v modelu Luďka Hanáka
    Démonický model, který více zakrývá, než odhaluje je zřejmě spíše pro zralejší ženy. Černo- červená působí dramaticky, avšak materiály v kombinaci lesk a mat jsou v harmonii.
    Natálie Kočendová v modelu Luďka Hanáka
    V šatech, které jsou tak trochu koktejlkami a navíc i velkou večerní, bude každá žena nepřehlédnutelná. Zajímavý je nejen desén, ale i výstřih, který rafinovaně odhaluje ramena.
  • Nikol Švantnerová v modelu Pavla JevulMetalické šaty jako varianta na párty, kam chcete jít, bez podpatků, stále však originálně a být nepřehlédnutelná.
  • Lucie Procházková v modelu od Zuzany Lešák Černé                          Bílá toaleta, které vévodí vysoký rozparek, je sexy a elegantní zároveň. Protože dlouhý rukáv lemovaný peřím jde do harmonie s výstřihem a průstřihem v oblasti boků.

Klára Klempířová  je stylistka, módní redaktorka, konzultantka v oblasti módy, stylu a formálního oblečení s dvacetiletou praxí v oboru. Plně si uvědomuje, co šaty v životě žen i mužů mohou znamenat. Oblečení má totiž vliv na náladu a samozřejmě také na sebevědomí. Módu nejprve studovala, pak ji také předváděla, navrhovala i šila a dnes o módě přednáší. Věnuje se primárně projektu Akademiestyluamody.cz, kde nabízí zákaznicím workshopy, semináře, zážitkové nákupy i společná setkání.

Audioknihy: Já, vrah 2

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
198 x [11%]
Aperol spritz
184 x [10%]
Cuba Libre
190 x [10%]
Piňa Colada
184 x [10%]
Daiquiri
185 x [10%]
Margarita
187 x [10%]
Cosmopolitan
201 x [11%]
Mai-Tai
166 x [9%]
Whiskey sour
184 x [10%]
Pisco sour
191 x [10%]

Celkem hlasovalo : 1870

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru