Móda pro srdce i duši: kolekce Högl podzim/zima 2022

EMOCE

Styl „Emotion“ spojuje pastelové odstíny se světle hnědými tóny pro ten nejlepší efekt v chladnějším období. Hojně využívá zemité barvy a měkké materiály, jako je nubuk a super měkká jehněčí kůže. Dokonale ladí s rostoucí poptávkou po hygge stylu. V této sezóně je pohodlí opět na prvním místě. Uklidňující paleta barev je obohacena o bloky barev nebo metalické a patentové detaily. Tento trend vytváří vzhled, který je čímkoli jiným než  monotónním.  Místo toho povyšuje každodennost na vznešenost.

EVOLUCE

Hluboké spojení s přírodou je silně zakořeněno ve stylu „evoluce“ , který se zaměřuje na outdoorový životní styl a vyznačuje se nadčasovým, multifunkčním designem. Harmonické hnědé a přírodní odstíny odrážejí snahu o přirozenost a udržitelnost. Vědomě ekologický výběr materiálů podtrhuje smysluplné spojení s přírodou. Zemité tóny jsou kombinovány se sytými barvami a vytvářejí výrazný styl. Přepychový mix vzorů a látek dovádí přirozený vzhled k dokonalosti.

EXCENTRICKÉ

Černá je zpět – a tuto sezónu se snoubí s nočními odstíny hnědé a fialové. Extravagantní siluety a okouzlující, utopická barevná paleta stojí v jasném kontrastu s přirozenými odstíny a jednoduchými tvary oslavovanými v předchozí sezóně. Lakovaná a přírodní kůže, třpytky a flitry – to vše uspokojuje naši znovu se probouzející touhu vidět a být viděn. Mezi módní must have této sezóny patří třpytivé společenské šaty, třpytivé topy a mohutné kovbojské boty.

ESSENTIALS

Trendy „Emotion“ a „Excentric“ – rozdílné jako den a noc – se střetávají v linii ESSENTIALS. Ta představuje pohodlné oversized modely, neformální vysokoškolský cool vzhled nebo extravagantní noční glam šaty jako klíčové kousky. Souhra mezi různými tvary a texturami vytváří vzrušující detaily, které vypadají a působí skvěle. Opulentní prvky jako robustní přezky a koňské spřežky dotvářejí každý outfit.

Paleta barev je „toffee to go“ – svůdná škála hnědých tónů s tmavšími odstíny, jako je indigo, zelená a černá poskytující kontrast. ESSENTIALS je o ‚klasice na dlouhou dobu‘.

WEEKEND

Pohodlné moderní siluety, které vás bez námahy provedou celým dnem. Měkké látky jako nubuk a super měkká jehněčí kůže vytváří příjemný nenucený pocit. V centru pozornosti je blízkost s  přírodou v kombinaci s nejvyššími nároky na kvalitu a pohodlí. Paleta barev sahá od světle krémových, pudrových a pleťových tónů až po nové odstíny hnědé, jako je ořechová, karamelová a velbloudí. Pokud jde o styling, barvy jsou působivé nejen v monochromatickém pojetí, ale také ve vzájemném kontrastu. Oversized kabáty a plyšové chlupaté tašky se již staly nezbytností sezóny a vytváří perfektní duo.

CAPSULE

S návratem chození do společnosti, vidíme znovu se probouzející touhu po půvabu, lesku a extravaganci. Trend je o štíhlých siluetách, hlubokých výstřizích a sofistikovaných průstřizích. Třpytivé společenské šaty, minisukně a asymetrické topy jsou must haves. I během dne vyzařují modely večerní eleganci.

Noční odstíny hnědé a fialové v kombinaci s černou evokují pocit tajemna. Stříbrné a zlaté flitry poskytují každému outfitu maximálním wow faktor. Zvířecí vzory rezonují v exotické městské džungli.

HÖGLVISION

Se sezónní klasikou z vysoce kvalitních materiálů je tu ‚móda pro srdce i duši‘. Je o dlouhověkosti, udržitelnosti a ohleduplném přístupu k přírodním zdrojům. Pokud si spojujete veganský styl s monotónním vzhledem, připravte se na překvapení. Naše veganské oblečení se může pochlubit nejen výjimečnými udržitelnými aspekty, ale zapůsobí na vás také svou jedinečnou vizuální estetikou. Kombinujte ležérní pletené šaty s crop bundami se vzhledem ovčí kůže nebo měkké veganské nappa košile a barevné šátky. Barevná paleta se přirozeně prezentuje v harmonických béžových a neutrálních tónech. Blokování barev vytváří dokonalý kontrast.

Audioknihy: Já, vrah 2

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
197 x [11%]
Aperol spritz
182 x [10%]
Cuba Libre
189 x [10%]
Piňa Colada
181 x [10%]
Daiquiri
183 x [10%]
Margarita
186 x [10%]
Cosmopolitan
200 x [11%]
Mai-Tai
164 x [9%]
Whiskey sour
182 x [10%]
Pisco sour
189 x [10%]

Celkem hlasovalo : 1853

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru