StriVectin oslavuje své výročí limitovanou edicí svého ikonického krému a řadou novinek

Americká kosmetická značka StriVectin patří ke světovým lídrům v oblasti anti-age péče. Všechny produkty obsahují vysoce výkonné přísady pro péči o pleť. A to vždy v kombinaci s patentovanou molekulu NIA-114™ objevenou během výzkumu rakoviny kůže, která posiluje kožní bariéru a podporuje výkon ostatních složek pro viditelnou změnu pleti. Tuto patentovanou formuli u jiných značek nenajdete. Nejmodernější produkty StriVectin jsou podrobené přísným klinickým testům. Prokazatelně a viditelně snižují známky stárnutí a zajišťují zdravý, mladistvý vzhled. Jsou vytvářeny ve spolupráci s předními světovými odborníky a jsou založeny na vysoké účinnosti, patentovaných technologiích a bezpečnosti potvrzené klinickými studiemi. Neobsahují parabeny, sulfáty, silikony a jsou hypoalergenní. Produkty StriVectin získaly řadu prestižních ocenění.

Letos slaví značka StriVectin své 20. výročí a u této příležitosti přichází s novou limitovanou edicí svého bestselleru  - ikonického krému proti vráskám a striím SD Advanced™ Intensive Moisturizing Concentrate PLUS, který zahájil novou éru péče o pleť s první technologií svého druhu zaměřenou na kolagen. Limitovaná edice krému proti vráskám a striím minimalizuje výskyt vrásek za pouhé 2 týdny. Obsahuje inovovaný Collagex-CE Complex obnovující elasticitu pleti a snižující výskyt vrásek i jemných linek. Součástí je také unikátní molekula niacin NIA-114™, která společně s dalšími ingrediencemi pleť hydratuje a postará se o její zdravější a zářivější vzhled. Obal z limitované výroční edice byl vytvořen ve spolupráci s uznávanou polskou grafičkou a ilustrátorkou Joannou „Asia“ Pietrzyk. Atraktivní design představuje rozmanité, globální, multikulturní spotřebitele značky StriVectin a oživuje jejich poselství o péči o pleť nové generace pro každou generaci. Tento krém získal řadu ocenění a zařadil se mezi nejlepší produkty proti stárnutí. Je určen ženám i mužům nad 30 let. Zakoupíte ho na www.aurio.cz za 1 950 Kč.

 

StriVectin Super Shrink Pore Minimizing Serum

StriVectin představuje nové sérum pro vyhlazení, multifunkční matující přípravek, který viditelně minimalizuje rozšířené póry a černé tečky už po 3 dnech používání. Receptura s přírodní formou kyseliny salicylové a čisticích enzymů odstraňuje odumřelé buňky, uvolňuje póry a viditelně stahuje rozšířenou výstelku pórů. Současně vyhlazuje texturu pokožky a redukuje tvorbu mazu, aniž by pleť nechávala suchou či napjatou.

Rozšířené póry se většinou poprvé objevují v mládí, řadu lidí ale provázejí po celý život. V období dospívání podporují hormony zvýšenou produkci mazu v pokožce, která má za následek ucpávání pórů a vznik černých teček. S přibývajícími léty  se kolagen v kůži rozpadá, což způsobuje ztrátu elasticity. A právě tento proces oslabuje výstelku pórů a nadále rozšiřuje jejich vzhled. 

Multifunkční sérum cílí v jediném kroku na všechny příčiny rozšířených pórů – mírní nadměrnou produkci mazu, čistí póry a zabraňuje jejich ucpávání, současně viditelně zpevňuje a vyhlazuje pleť. 

Účinné složení obsahuje beta-hydroxykyselinu, která je přírodní formou kyseliny salycilové z cukrové řepy a rozpouští olej, čistí ucpané póry, eliminuje vznik černých teček. Pleť je díky ní jemná a zklidněná. Čisticí enzymy v podobě  enzymatických proteinů pomáhají póry vyčistit a redukují nadbytečný maz. Extrakt z červeného jetele napomáhá navrátit pleti rovnováhu. Viditelně stahuje a zpevňuje póry rozšířené nadměrnou produkcí mazu a stárnutím. 100 % uživatelů potvrdilo při klinických testech po 4 týdnech používání zmírnění černých teček.

Cena je 1 690 Kč a sérum zakoupíte ho v e-shopu www.aurio.cz

StriVectin Advanced Retinol Nightly Multi-Correct Serum

Nové noční multifunkční retinolové sérum StriVectin Advanced Retinol Nightly Multi-Correct Serum obsahuje ultrakoncentrovanou recepturu s dosud nejefektivnější formu anti-age retinolu, který podporuje buněčnou obnovu, viditelně vyhlazuje vrásky, linky a eliminuje veškeré projevy stárnutí. Její účinky posiluje vitamín B3 v podobě patentované molekuly NIA-114, hydratující kyselina polyglutamová a ashwagandha podporující produkci kolagenu. Multifunkční sérum působí během noci a pleť celkově zdokonaluje a vyhlazuje vrásky. Zanechává ji zářivou, hladkou a přirozeně vyhlazenou.

Díky jemnému složení je sérum perfektní pro suchou pleť i pro všechny, kdo s retinolem teprve začínají. První výsledky jsou viditelné už po 7 dnech aplikace – sérum zjemňuje vrásky i póry, zlepšuje texturu pleti, rozjasňuje a zpevňuje. Přípravek je možné používat každý den, velmi jednoduše ho začleníte do své večerní kosmetické rutiny. Při klinických testech potvrdilo po 12 týdnech používání 100% uživatelů viditelnou redukci vrásek.

Cena je 2 190 Kč, k zakoupeni na www.aurio.cz

Audioknihy: Já, vrah 2

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
197 x [11%]
Aperol spritz
182 x [10%]
Cuba Libre
189 x [10%]
Piňa Colada
181 x [10%]
Daiquiri
183 x [10%]
Margarita
186 x [10%]
Cosmopolitan
200 x [11%]
Mai-Tai
164 x [9%]
Whiskey sour
182 x [10%]
Pisco sour
189 x [10%]

Celkem hlasovalo : 1853

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru