Nové odstíny pro krásnější líčení

Aby váš make-up vypadal vždy přesně tak, jak potřebujete, přidali jsme do našeho portfolia nové odstíny tužek na rty a také na oči. Všechny tužky na oči a na rty od Annabelle Minerals jsou vyrobeny na bázi rostlinných olejů, přírodních minerálních pigmentů a vitamínu E. A tak krom toho, že vykouzlí na tváři dokonalé líčení, jsou zároveň i prospěšné pro pleť. Navíc se můžete spolehnout na to, že tužky jsou veganské a současně ekologické.

Jumbo tužka na rty

Hladká tužka na rty se snadno a přesně nanáší. Díky její krémovité konzistenci ji lze použít stejně dobře jako konturu, i coby rtěnku. Aby došlo k dokonalému vykreslení rtů, je možné jednotlivé odstíny mezi sebou velmi efektivně kombinovat. Kromě původních polomatných odstínů CRANBERRY (sytě růžová), CLOVER (jasně růžová) a MARIGOLD (meruňková), je Jumbo tužka na rty od Annabelle Minerals nově k dostání také v barvách DAHLIA (červená) a MAROON (vínová).

Jumbo tužka na rty Annabelle Minerals: 249 Kč.

Tužka na oči

Měkká tužka na oči pomůže namalovat linku libovolné tloušťky, která podtrhne tvar vašich očí a dodá vašemu make-upu dokonalý finiš. Tužka má sametově krémovou texturu, díky níž hladce klouže po pokožce, a umožní tak snadno vytvořit kýženou linku na horním i spodním víčku. Kromě původních odstínů DARK WOOD (vinylově černá), FOREST SKY (grafitově šedá) a PINE (tmavě hnědá), je Tužka na oči od Annabelle Minerals nově k dostání také barvě CHERRY (vínová s nádechem fialové).

Tužka na oči Annabelle Minerals: 219 Kč.

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
348 x [13%]
Aperol spritz
241 x [9%]
Cuba Libre
255 x [10%]
Piňa Colada
241 x [9%]
Daiquiri
246 x [9%]
Margarita
345 x [13%]
Cosmopolitan
262 x [10%]
Mai-Tai
226 x [9%]
Whiskey sour
239 x [9%]
Pisco sour
249 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2652

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru