Grown Alchemist ECO Refills na ruce a tělo v recyklovatelných sáčcích

Nejen vysoká kvalita produktů, ale také udržitelnost a ekologie, to jsou témata, která provází naše působení na poli kosmetiky. Šetrné přípravky Grown Alchemist ECO Refills jsou tedy jen dalším logickým krokem v portfoliu našich výrobků.

Vybrali jsme pro vás nejoblíbenější produkty na ruce a tělo a umístili jsme je do recyklovatelných sáčků o objemu 500 ml. Tyto přípravky lze následně přelít do půllitrové lahve od kteréhokoli z našich produktů péče o ruce a tělo.

My v Grown Alchemist věříme v holistický přístup k životu, a tak kromě toho, že chceme poskytovat vysoce kvalitní produkty založené na těch nejlepších ingrediencích, chceme se také chovat zcela zodpovědně k naší planetě. Jsme proto odhodláni využívat už jen 100% recyklovatelné nebo biologicky rozložitelné obaly. Udržitelnost je totiž závazek, kterým můžeme zachránit budoucnost naší země.

V našich ekologických obalech najdete tyto produkty

Hand Wash: Sweet Orange, Cedarwood, Sage Refill

Jemný gel na mytí rukou, který obsahuje přírodní složky a rostlinné oleje, jež se postarají o šetrné očištění pokožky a zjemnění jejího povrchu. Zároveň produkt obsahuje také kyselinu hyaluronovou, jež dodá namáhané kůži na rukou dlouhotrvající hydrataci a zároveň zpomalí proces jejího stárnutí. Tento jemný gel navíc svěže voní po šalvěji a sladkém pomeranči, díky čemuž revitalizuje všechny naše smysly.

Hand Wash: Sweet Orange, Cedarwood, Sage Refill, 500ml: 663 Kč/25 EUR.

Hand Wash: Tasmanian Pepper, Tangerine, Chamomile Refill

Zklidňující gel pro vysoce šetrné mytí rukou s citlivou pokožkou, která se snadno podráždí nebo už je poškozená. Produkt obsahuje směs fytoaktivních látek, jako je například tasmánský pepř, které se postarají o zklidnění a obnovení kůže. Zároveň jsou v něm také složky, které šetrně odstraní z kůže nečistoty, aniž by narušily její pH a také rostlinné oleje, jež pokožku dlouhodobě hydratují a zároveň chrání před nečistotami i poškozením.

Hand Wash: Tasmanian Pepper, Tangerine, Chamomile Refill, 500ml: 663 Kč/25 EUR.

Hand Wash: Cedarwood Atlas, Ylang-Ylang, Tangerine Refill

Aromatický přípravek pro mytí rukou s relaxační vůní levandule, ylang ylang, vanilky, mandarinky a šalvěje obsahuje přírodní oleje z černého pepře, pelargonie a cedrového dřeva, které velmi jemně odstraňují z kůže nečistoty i odumřelé kožní buňky a zároveň udržují pokožku v rovnováze. Vedle toho produkt obsahuje výtažky z aloe vera, jež pokožku hydratují, revitalizují, vyživují a zanechávají ji jemnou, hladkou a dlouhodobě hydratovanou.

Hand Wash: Cedarwood Atlas, Ylang-Ylang, Tangerine Refill: 663 Kč/25 EUR.

Hand Cream: Vanilla, Orange, Peel Refill

Krém pro zklidnění, zjemnění a hydrataci vysušené, dehydratované až popraskané pokožky na rukou i v okolí nehtů. Produkt je bohatý na rostlinné výtažky a silné antioxidanty, které se postarají o výživu i regeneraci pokožky na rukou, a navíc obsahuje výtažky z vanilky a sladkého pomeranče, jež mu dodávají výjimečnou vůni.

Hand Cream: Vanilla Orange Peel Refill, 500ml: 1325 Kč/50 EUR.

Body Cleanser: Chamomile, Bergamot, Rose Refill

Jemný přípravek pro šetrné mytí pokožky celého těla, který obsahuje celou řadu vyživujících ingrediencí, jež se postarají o její hydrataci a díky výtažkům z heřmánku také o její zklidnění. Krom toho je produkt bohatý na bioaktivní složky, které pokožku zjemňují a zanechávají ji vláčnou. O dokonale smyslné aroma se potom postarají výtažky z neroli, rozmarýnu a mandarinky.

Body Cleanser: Chamomile, Bergamot, Rose Refill, 500 ml: 795 Kč/30 EUR.

Body Cleanser: Geranium, Tangerine, Cedarwood Refill

Zklidňující přípravek pro šetrné mytí pokožky celého těla. Produkt mimo jiné obsahuje výtažky z gerania a černého pepře, které odstraňují nečistoty i odumřelé kožní buňky a také extrakt z aloe vera, jež pokožku hydratuje, vyživuje a revitalizuje. Obsažené výtažky z levandule, cedrového dřeva, mandarinky a šalvěje se pak postarají o nezapomenutelný relaxační zážitek.

Body Cleanser: Geranium, Tangerine, Cedarwood Refill, 500 ml: 795 Kč/30 EUR.

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
364 x [13%]
Aperol spritz
255 x [9%]
Cuba Libre
268 x [9%]
Piňa Colada
255 x [9%]
Daiquiri
259 x [9%]
Margarita
358 x [13%]
Cosmopolitan
275 x [10%]
Mai-Tai
281 x [10%]
Whiskey sour
252 x [9%]
Pisco sour
263 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2830

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru