Domů VIPky

Pejsci Ela a Maxík Evu Decastelo moc neposlouchají

Moderátorka, herečka a modelka Eva Decastelo má za sebou poněkud složitější období, kdy se musela vyrovnat s rozpadem manželství, ale plně dostála své pověsti spolehlivé „vipky“. Nerušila. Nikdo od ní neslyšel, tedy mi to alespoň nevíme, že musí něco zrušit nebo že nepřijde někam, co již dříve slíbila.

Na FOR FASHION BRNO dorazila v časovém předstihu, aby se mohla připravit na aktuální změny ve scénáři. Na mole se pak cítila jako ryba ve vodě, i když jí prý bylo hodně líto, že byla zase jen v zákulisí a občas přišla před publikum jen jako moderátorka. „Ráda bych také jednou byla vepředu a šla hezkou přehlídku,“ pronesla Eva ještě než se  fashion factory s přehlídkami rozběhla, ale nepřišla na molo sama. Doprovodila ji oblíbená čtyřnohá modelka Tara, která ji ukázala během krátké chvíle záda a ještě si u toho vrtěla spokojeně ocáskem.

Přesto musela uznat, že Tara je velmi disciplinovaná fenka, která se svojí paničkou absolvovala už celou řadu módních přehlídek a poslouchá ji na slovo. Eva Decastelo má doma dva pejsky Elu a Maxík, ale… „Na rozdíl od Tary jsou moji pejsci nevychovaní, takže v okamžiku, kdybych je vypustila na molo, tak by se rozeběhli mezi lidi a okamžitě by začali hledat, kde by co sežrali. Tara se sice také chtěla vydat do publika, ale  nikde nic nežebrala“ smála se Eva.

 

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
369 x [13%]
Aperol spritz
260 x [9%]
Cuba Libre
271 x [9%]
Piňa Colada
259 x [9%]
Daiquiri
261 x [9%]
Margarita
361 x [13%]
Cosmopolitan
278 x [10%]
Mai-Tai
284 x [10%]
Whiskey sour
257 x [9%]
Pisco sour
268 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2868

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru