Domů VIPky

About You Fashion Week 2022

Módní přehlídka ABOUT YOU slavnostně zahájila první mezinárodní ABOUT YOU Fashion Week v Miláně. Vzrušující spojení módy, hudby, tance a zábavy vytvořilo mnoho momentů a nadchlo více než 500 hostů módní přehlídky ABOUT YOU. V souladu s heslem letošního AYFW „Welcome to unexpected“, ABOUT YOU představilo fascinující „fashiontainment“ v té nejlepší podobě!

Prostředí přehlídky tvořila gigantická konstrukce lešení na třech úrovních, sestávající z obdélníkového „Tableau Vivant“ obklopeného přehlídkovým molem. Propracovaná světelná show komplexních projekcí a tisíce světelných paprsků ukázaly modely v různých stylech a perspektivách.

Módní přehlídka ABOUT YOU porušila standard ve všech ohledech a znovu ukázala: Móda znamená svobodu, individualitu, sebevyjádření a sebeurčení. Různorodé obsazení modelů zahrnující všechny věkové kategorie, etnický původ, tvary těla a pohlaví prezentovali, jak staticky, tak dynamicky v běhu, různé vzrušující, nekonvenční a výrazné looky: kombinace od punk-plážového looku po večerní róbu s turistickými botami porušily všechna pravidla konzervativní módy. Velkolepou módní přehlídku ABOUT YOU zahájila nová tvář modelka Leni Klum. Po přehlídkovém mole se také procházela slavná modelka Alessandra Ambrosio, která zapůsobila na kruhově uspořádané publikum svým senzačním lookem.

Bezprostředně po přehlídce se místo přeměnilo v místo večírku, kde účinkující předvedli vystoupení „Paris Je t'aime“ a proměnili tak přehlídkové molo v taneční parket. Mnoho přítomných známých tváří jako Heidi Klum, Leni Klum, Skepta, Toni Garrn, Alex Pettyfer, Alessandra Ambrosio, Khaby Lame, Karolína Kurková, Luka Sabbat, Anna Dello Russo, Dennis Schröder, Guido Maria Kretschmer, Marina Hoermanseder, Achraf, Nikeata Thompson, Mariano Di Vaio, Chiara Biasi, Riccardo Simonetti, Caro Daur, The Elevator Boys a mnoho dalších si užívali dobrou náladu a příjemnou atmosféru večera. 

Audioknihy: Já, vrah 2

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
197 x [11%]
Aperol spritz
182 x [10%]
Cuba Libre
189 x [10%]
Piňa Colada
181 x [10%]
Daiquiri
183 x [10%]
Margarita
186 x [10%]
Cosmopolitan
200 x [11%]
Mai-Tai
164 x [9%]
Whiskey sour
182 x [10%]
Pisco sour
189 x [10%]

Celkem hlasovalo : 1853

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru