Letos přichází Chelsea v novém neotřelém vzhledu

Podzim už úřaduje naplno a my musíme definitivně nahradit vyletněné verze bot. Chybí vám to správné a vhodné sezónní obutí? Udělejte si radost a vsaďte na nadčasovou pohodlnou Chelsea obuv! Víte, proč se Chelsea obuv jmenuje právě Chelsea?

První perka vznikla už v roce 1837, vyrobil je tehdy dvorní obuvník královny Viktorie, J. Sparkes Hall. Tehdy se ale nazývala jednoduše „kotníková obuv“. Poté, co si obuv oblíbili američtí politici, jí začali lidé říkat kongresová obuv.

Teprve v 60. letech 20. století, kdy nabyla na popularitě King’s Road v londýnské čtvrti Chelsea, a tyto boty začali obouvat známí muzikanti jako Rolling Stones nebo Beatles, se jim začalo říkat Chelsea.

Letos přichází Chelsea v novém neotřelém vzhledu. Kromě klasické výšky ke kotníkům najdeme v kolekci také modely s vyšší holení. Výrazným prvkem dominujícím většině kousků je pevná profilovaná podešev. Obuv tak získává módní robustní chunky vzhled. Vybrat si ale můžete také z několika elegantních minimalistických modelů na pevném blokovém podpatku.

Zajímavým detailem je zdobení v podobě kovových řetězů nebo kovových nýtů v rockovém stylu. Co se týče barevného provedení, v kolekci najdete jak černou klasiku, tak obuv v bílé barvě, ale také modely v zemitých podzimních tónech.

Pokud hledáte pohodlnou podzimní obuv, která se hodí k většině outfitů a vydrží trendy několik sezon, jsou perka skvělou volbou.

Audioknihy: Já, vrah 2

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
197 x [11%]
Aperol spritz
182 x [10%]
Cuba Libre
189 x [10%]
Piňa Colada
182 x [10%]
Daiquiri
183 x [10%]
Margarita
186 x [10%]
Cosmopolitan
200 x [11%]
Mai-Tai
164 x [9%]
Whiskey sour
182 x [10%]
Pisco sour
189 x [10%]

Celkem hlasovalo : 1854

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru