Lenka Špillarová přiznala implantáty…

Moderátorka televize Prima Lenka Špillarová je známá péčí o svůj zdravotní stav a přímo miluje infuze s vitamínem C. „Tak na vitamin C já už chodím několik let pravidelně. Dávám si takovou tu kúru jaro–podzim, čtyřikrát za sebou ob týden, takže vitamín C já ano. Uvažuješ o nějakém zákroku či kosmetické úpravě? Ano, zákrok zvažuji, jdu na operaci, ale s tříselnou kýlou. Mám ji už asi 1,5 roku a rozhodla jsem se, že už to vyřeším. Doufám, že zákrok bude provedený laparoskopicky a nebude to ani vidět, ale třeba se tady stavím na nějaký laeser, žádnou zkušenost s ním nemám, ale chci být hezká. (smích)

Jak se díváš na dámy, které to tak trochu „přepísknou“ se zákrokem, který vlastně pak ani nepůsobí esteticky? Já si myslím, že estetické zákroky ano, ale musí to být opravdu decentně a musíš vědět ke komu jdeš a musíš mít k tomu člověku důvěru, protože ano, známe i několik slavných žen, které se veřejně hlásí k tomu, že se ten zákrok nepovedl, pak měly hlavu jako medicinbal a tak…, takže všeho s mírou. V padesáti by si neměla vypadat na pětadvacet, tam je něco špatně.

Vypadáš decentně nebo autenticky? Já vypadám autenticky, ale jediné, co je na mě umělé, jsou moje implantáty v zubech. Jedině, co jsem už podstoupila, to byla taková ta plazma do obličeje, kdy odeberou tvoji krev a plazmu Ti pak stříknou do obličeje a s tímto zákrokem jsem docela spokojená, ale nevylučuju, že nepodstoupím něco dalšího. Samozřejmě na sobě vidím vrásky a tak… Každá žena na sobě něco vidí, co není pro ni v pořádku.

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
363 x [13%]
Aperol spritz
254 x [9%]
Cuba Libre
267 x [9%]
Piňa Colada
254 x [9%]
Daiquiri
258 x [9%]
Margarita
357 x [13%]
Cosmopolitan
274 x [10%]
Mai-Tai
280 x [10%]
Whiskey sour
251 x [9%]
Pisco sour
262 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2820

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru