Začněte se těšit na Vánoce s kolekcemi Villeroy & Boch

Dětská srdce začínají tlouct nedočkavostí. Zatímco venku poletují sněhové vločky velké jako dlaň, doma to začíná vonět skořicí, vanilkou i hřebíčkem. Za dveřmi jsou Vánoce, nejkrásnější svátky v roce. Abyste si zkrátili čekání na Ježíška, připravili jsme pro vás speciální edici talířů, hrnků, misek i zimních dekorací od přední německé porcelánky Villeroy & Boch, které vás vrátí zpátky do bezstarostného dětství.

Villeroy & Boch, Annual Christmas Edition 2022 dezertní talíř, Ø 24 cm

Na sušené ovoce, vánočku nebo cukroví. Dezertní talíř o průměru 24 centimetrů značky Villeroy & Boch ze sběratelské kolekce Annual Christmas Edition 2022 oceníte při jakémkoliv mlsání. Ať už to bude u pohádek s dětmi nebo při slavnostní večeři. Zdobí jej motiv Santy na koňském spřežení jedoucí zasněženou krajinou. Kromě námětu je dominantní také zvlněný okraj talíře, jenž je lemován jemnou zlatou linkou a vánoční girlandou. K dostání v prodejnách Potten & Pannen – Staněk nebo na www.pottenpannen.cz za 645 Kč.

Villeroy & Boch, Nostalgic Melody otáčející se stromeček s hracím mechanismem, 16 cm

Věděli jste, že vánoční stromeček – tak, jak ho známe dnes – se k nám dostal z Německa teprve na počátku 19. století? Za tu dobu se však stal nejdůležitějším symbolem Vánoc. Jeho zmenšenou verzi v podobě ručně zdobené otáčející se dekorace s hracím mechanismem ocení především děti, které si mohou v jeho doprovodu pobrukovat známou vánoční melodii „O Christmas Tree“. Porcelánový doplněk o výšce 16 centimetrů od Villeroy & Boch naleznete v prodejnách Potten & Pannen – Staněk nebo na www.pottenpannen.cz za 980 Kč.

Villeroy & Boch, Toy´s Delight hrnek, Santa s kolouškem, 0,44 l

Šálek kakaa k ranním pohádkám můžete dětem nebo sobě připravit do porcelánového hrníčku o objemu 0,44 litru z vánoční kolekce Toy´s Delight z dílny Villeroy & Boch. Na jedné straně jej zdobí motiv Santy, na druhé pak obrázek roztomilého kolouška. Protože je ručně malovaný, není vhodný do myčky nádobí. Tuto krásnou novinku získáte v prodejnách Potten & Pannen – Staněk nebo na www.pottenpannen.cz za 645 Kč.Villeroy & Boch, Winter Bakery Delight mísa ve tvaru hvězdy, stromeček, 24,5 cm

Cukroví by na prostřeném stole o Vánocích rozhodně nemělo chybět. Aby nelákalo jen chutí, ale lahodilo i oku, vytvořila německá porcelánka Villeroy & Boch mísu ve tvaru hvězdy s motivem stromečku. Je vyrobena z prémiového porcelánu a patří do kolekce Winter Bakery Delight. Zatímco okraje zdobí jemná červeno-zelená linka, ve středu najdete motiv vánočního stromečku vytvořeného z cukroví. K dostání je v prodejnách Potten & Pannen – Staněk nebo na www.pottenpannen.cz za 840 Kč.

Villeroy & Boch, Toy´s Delight sklenice na červené víno, 0,47 l, 2 ks

Děti sladce spí a vy máte chvilku jen pro sebe? Je ideální čas na skleničku kvalitního červeného vína, které k zimě neodmyslitelně patří. V prémiové kolekci Toy´s Delight od německé porcelánky Villeroy & Boch najdete sklenice o objemu 0,47 l a výšce 23,5 cm vyrobené z křišťálového skla, které je dekorováno minimalistickými vánočními motivy. Dvojici sklenic zakoupíte v prodejnách Potten & Pannen – Staněk nebo na www.pottenpannen.cz za 700 Kč.

Villeroy & Boch, Toy´s Delight Royal Classic hrnek, 0,30 l

V jednoduchosti je krása. Proto značka Villeroy & Boch představila vánoční porcelán s názvem Toy´s Delight Royal Classic​, který je laděn kompletně do bílé. Díky této barvě nechá jídelní servis vyniknout reliéfním motivům hraček z německé oblasti Krušných hor a zároveň je dobře kombinovatelný s jiným nádobím. Součástí kolekce je hrnek o objemu 0,3 l, který vás na první pohled zaujme nápaditými zvlněnými stěnami. K zakoupení v prodejnách Potten & Pannen – Staněk nebo na www.pottenpannen.cz za 645 Kč.

Villeroy & Boch, Nostalgic Ornaments vánoční závěsná dekorace, lesní zvířátka, 3 ks

Ozdobte si stromeček netradičními dekoracemi z vánoční kolekce Nostalgic Ornaments od německé porcelánky Villeroy & Boch. Sada tří ozdob na stuze v podobě veverky, zajíčka nebo lišky o rozměru cca 6 x 7 cm je ručně malovaná a bude se tak skvěle vyjímat nejen na větvičce stromečku, ale i na zácloně či poličce. Díky krásným sytým barvám potěší všechny generace. Najdete ji v prodejnách Potten & Pannen – Staněk nebo na www.pottenpannen.cz za 1065 Kč.

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
349 x [13%]
Aperol spritz
241 x [9%]
Cuba Libre
255 x [10%]
Piňa Colada
241 x [9%]
Daiquiri
246 x [9%]
Margarita
345 x [13%]
Cosmopolitan
262 x [10%]
Mai-Tai
226 x [9%]
Whiskey sour
239 x [9%]
Pisco sour
249 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2653

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru