Elektrokoloběžka, na které si dáte správným způsobem do těla

Když se řekne elektrická koloběžka, každý si hned představí stroje, které se často k nelibosti místních a řidičů prohánějí po ulicích velkých měst. Česká koloběžka e-Tour Max od rodinné firmy Kostka funguje ale úplně jinak a svým principem je daleko blíže elektrokolu.  Elektromotor jezdci s pohybem totiž pouze pomáhá a pokud si sami „nemáknete“, koloběžka vás na rozdíl od městských elektrických skútrů nikam nedoveze. Koloběžka e-Tour Max má navíc velká nafukovací kola, takže s ní můžete směle vyrazit i do přírody na pořádný výlet a nějaká nerovnost vás jen tak nerozhodí.

Kolo vs. koloběžka

Jízda na koloběžce e-Tour Max má však řadu výhod i oproti běžnému kolu či e-kolu. Pohyb na koloběžce je totiž v prvé řadě celkově daleko více přirozený a zabrat dostává celé tělo. Kromě nohou, hýždí, si procvičíte paže, zpevníte záda, a dokonce i břišní svalstvo. Na koloběžce se na rozdíl od kola nesedí v pasivní poloze, a pracuje-li celé tělo, znamená to konec přetěžování kolen, kyčlí, a hlavně bolestem zad a bederní páteře.

Další zásadní výhodou porovnání s elektrokolem je daleko jednodušší ovladatelnost, kterou ocení zejména starší ročníky a začínající sportovci. Díky tomu, že stojíte nízko u země, rychle zastavit a sestoupit není skutečně žádný problém. Nižší váha zase zajistí, že koloběžku lze snadno převážet a přenášet do autobusu, tramvaje a vlaku, nejen v rámci dopravy po městě. Kdo preferuje model vhodnější především do města, je ideální sáhnout po e-Twenty Max – tento model má totiž menší kola a je tak ještě jednouší na přepravu.  Na elektrických koloběžkách Kostka navíc pohodlně stačíte cyklistům a můžete si troufnout i na pár desítek kilometrů dlouhou trasu.  Stejně tak cesta do práce se díky stále lepšímu systému cyklostezek může stát každodenní zábavou spojenou s prospěšným pohybem pro vaše tělo i mysl.

A jak to celé vlastně funguje?

Systém je založen na senzorech umístěných v náboji koloběžky, které zaznamenávají pohyb člověka a reaguje na veškeré vaše podněty. Ať už tedy chcete přidat nebo zpomalit, koloběžka se přizpůsobí tomu, co od ní požadujete. 

Modely e-Tour Max i e-Twenty Max pořídíte za 34 990,- Kč

Více inspirace a důležitých informací na https://www.kostkakolobezky.cz/

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
348 x [13%]
Aperol spritz
241 x [9%]
Cuba Libre
255 x [10%]
Piňa Colada
241 x [9%]
Daiquiri
246 x [9%]
Margarita
345 x [13%]
Cosmopolitan
262 x [10%]
Mai-Tai
226 x [9%]
Whiskey sour
239 x [9%]
Pisco sour
249 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2652

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru