Dopřejte sobě i své pleti večerní odpočinek

Období dlouhých zimních večerů pomalu začíná. Také cítíte, že na vás pomalu doléhá podzimní únava? Je na čase zpomalit a dopřát si odpočinek a relax. Není nic lepšího, než přijít domů, odlíčit se a užít si dlouhou koupel. Teplá voda však není pro naši pokožku ideální, dodejte jí tedy poté hydrataci nanesením svého oblíbeného tělového krému. Jednou za čas přidejte pleťovou masku. Během odpočinku pleti dodáte potřebné živiny a vitamíny. Nejjednodušší na aplikaci jsou textilní masky, které stačí jen nanést a nechat působit. Vaše pokožka bude zdravá a zářivá.

BIORETINOL Zpevňující a revitalizující textilní maska

  • Hydratuje a zpevňuje pleť
  • Vyhlazuje & rozjasňuje pleť
  • Bakuchiol
  • Komplex vitamínů (A, B5, B3, C, E & F)

ASTRID BIORETINOL Zpevňující a revitalizující textilní maska zanechává zralou pleť hydratovanou, pevnější a hladkou. Je napušťěna aktivním sérem obohaceným o bakuchiol, který nabízí silný protivráskový a revitalizující efekt bez rizika podráždění pleti. Bakuchiol, přírodní alternativa k retinolu, pomáhá bojovat proti stárnutí: redukuje viditelné linky a vrásky a zároveň podporuje elasticitu pleti a její hladkost pro dosažení sametově jemného vzhledu. Poskytuje silný účinek proti vráskám a pro revitalizaci pleti, aniž by hrozilo její podráždění (zarudnutí, šupinatění, dermatitida). Složení je rovněž obohacené o vitamíny A, B3, B5, E, C a F, který pomáhá pleť posílit, zmírnit nežádoucí pigmentaci, sjednotit její tón a podpořit její přirozený jas. Pleť vypadá sjednocená, vypnutá, jasnější a mladší.

Cena: 69 Kč/20 ml

Indulona vzácné oleje

Indulona Vyživující tělové mléko VZÁCNÉ OLEJE je obohacené o unikátní kombinaci arganového, makadamového a mandlového oleje. Tyto vzácné oleje, bohaté na antioxidanty, vitaminy a další živiny, poskytují pokožce hloubkovou hydrataci a výživu. Mléko s hedvábnou texturou zlepšuje pružnost pokožky a zanechává ji jemnou a omlazenou. Poskytuje až 48h hydrataci*. Pro suchou pokožku. Dermatologicky testováno.

Cena: 139 Kč/400 ml

SKIN MOISTURE Čisticí pleťové mléko pro suchou a citlivou pleť

Řada bioten SKIN MOISTURE je komplexní systém péče o pleť založený na důkladných znalostech sil přírody a klinických odborných zkušenostech s řadou produktů, které účinně zvlhčují a čistí vaši pleť. Jemné čisticí mléko SKIN MOISTURE pro suchou a citlivou pokožku s 92 % surovin přírodního původu obsahuje 100% přírodní šafrán z udržitelných zdrojů, který pomáhá chránit citlivou pokožku a zároveň poskytuje hladký a pružný vzhled. Obsažená prebiotika pomáhají udržet rovnováhu kožního mikrobiomu a podporují její zdravý vzhled, zatímco HYDRO NUTRIENT je pokročilý hydratační komplex spojující čistotu přírodních surovin se silou vědy, který zabraňuje dehydrataci pokožky a zároveň uchovává její hladký vzhled a komfort.

Cena: 89 Kč /200 ml

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
348 x [13%]
Aperol spritz
241 x [9%]
Cuba Libre
255 x [10%]
Piňa Colada
241 x [9%]
Daiquiri
246 x [9%]
Margarita
345 x [13%]
Cosmopolitan
262 x [10%]
Mai-Tai
226 x [9%]
Whiskey sour
239 x [9%]
Pisco sour
249 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2652

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru