Nová generace multistyleru Dyson AirwrapTM zajistí rychlejší a snadnější styling bez extrémního tepla

Dyson představuje svůj dosud nejvýkonnější AirwrapTM – multistyler Dyson AirwrapTM. Inženýři společnosti Dyson vylepšili jeho design a znásobili Coanda efekt. Výsledkem je stylingový nástroj, jež nabízí široké možnosti stylingu pro různé typy vlasů bez extrémních teplot. 

Nová generace stylingových nástavců s otočnou špičkou zajistí ještě snadnější a rychlejší vytvoření vln a kudrlin[1] – bez poškození vlasů vysokými teplotami, což zároveň vlasy chrání[2]. Nyní si díky inovovanému nástavci pro natáčení vlasů můžete vytvořit stylové vlny i kudrliny v libovolném směru, aniž byste museli nástavec měnit, jako tomu bylo u předchozího modelu. Stačí pouze přepnout směr proudění vzduchu pomocí otočné špičky.

Vylepšené kartáče poskytují možnost precizního tvarování vlasů s ještě účinnějším využitím Coanda efektu, stejně tak jako zcela nový multifunkční uhlazující nástavec s Coanda efektem pro uhlazení účesu. Stisknutím jednoho tlačítka si můžete využít kombinaci hned dvou nástavců v jednom. Uhlazující nástavec s Coanda efektem vlasy nejen uhladí, ale také si během vysoušení poradí s polétavými vlasy[3], a to bez působení vysokých teplot.

Rozčesávací hřeben se širokými zuby, jež je vyroben speciálně pro kudrnaté a vlnité vlasy, pomáhá během vysoušení s tvarováním účesu, dodá mu objem a vlasy jemně narovná.  Zuby hřebene jsou vyrobeny z pružného materiálu, které vlasy opatrně pročesávají, aby během foukání nebyly zbytečně zatěžovány.

Ještě více stylingových možností: Inovovaný multistyler je nyní vhodný pro více typů vlasů.

Vývoj v simulovaném světě: Díky virtuálnímu výzkumu, pokročilé výpočetní technice a softwaru umožňujícímu tvorbu digitálních návrhů je Dyson schopný vyrábět méně fyzických prototypů a zajistit tak větší udržitelnost výzkumu a vývoje. 

Původní Dyson AirwrapTM je kompatibilní s novými nástavci, takže lze upgradovat příslušenství, aniž by jste museli pořizovat styler nový. Takto společnost Dyson buduje udržitelný přístup k vývoji svých výrobků. Zároveň vytvářením modelů v digitálním prostředí eliminuje nutnost výroby fyzických prototypů, což významně snižuje množství spotřebované elektrické energie a použitých materiálů. Během testovacího procesu se technikům povedlo zmenšením vzduchových ventilů docílit nevídané regulace proudění vzduchu a působení tlaku.   

Jak říkáJames Dyson : “Většina stylingových nástrojů nezohledňuje rozdílnost typu vlasů – vybraný nástavec může vyhovovat jednomu člověku a pro druhého může být ten stejný nástavec zcela nevyhovující. Vývoj nového multistyleru Dyson AirwrapTM staví na pevných základech jeho předchůdce a na neutuchající vůli nalézat stále lepší řešení prostřednictvím moderních technologií. Výsledkem je vylepšené proudění vzduchu u jednotlivých kulmových nástavců, což usnadňuje natáčení pramenů vlasů. Dále nový Airwrap přichází s inovovanými kartáčovými nástavci, se kterými lze dosáhnout precizního vytvarování účesu nebo také s novým multifunkčním uhlazujícím nástavcem s Coanda efektem, jež si poradí i s polétavými vlasy. Díky chytře řízenému proudění vzduchu se pramen do lokny vytvaruje šetrně, bez vystavení vlasů extrémním teplotám.”

Efektivní inženýrství

Od uvedení AirwrapuTM na trh v roce 2018 (10. října 2018 v New Yorku) pracovali inženýři společnosti Dyson jednotně na tom, aby byl ještě variabilnější, rychlejší a snadno ovladatelný.1 Pomocí sofistikovaných počítačových simulací a píle vývojářů z laboratoří po celém světě od Malmesbury, přes Malajsii, Singapur až po Filipíny, se příslušenství daří vyladit do posledního detailu a stále rychleji.  

Výzkum a vývoj neustále zdokonalovaných nástrojů se staly základním principem značky Dyson: dlouhotrvající životnost, znamenitý výkon a efektivní využití produktů za použití co nejmenšího množství zdrojů, které umožňují příští generaci inženýrů vytvářet prostřednictvím vědy a technologií udržitelnější budoucnost. Tuto filozofii ztělesňuje i multistyler Dyson AirwrapTM - od motoru, který pohání celý přístroj k lepšímu výkonu, až po snížení spotřeby elektrické energie.

Jen Atkin, Dyson Global Styling Ambassador o novince říká: “Dyson AirwrapTM je naprosto revoluční a zcela jedinečný ve srovnání s jinými stylingovými pomůckami – to platí jak pro dobu, kdy byl uveden na trh, tak až po dnešní den. Nová verze nabízí uživatelům ještě více možností než kdy předtím. Každý jeden nástavec zajistí perfektní styling, všech typů vlasů. AirwrapTM se zkrátka přizpůsobí požadavkům všech. To, co už bylo perfektní, bylo ještě vylepšeno. ”

Příběh AirwrapuTM se váže k převratné myšlence: spojením rychlého a vysokotlakého motoru vznikl Coanda efekt, který zajistí úpravu vlasů přesně tak, jak zrovna potřebujete – do tvaru lokny, vlny nebo vyfoukáním dohladka. Coanda efekt využívá proudu vzduchu ve vyvážené kombinaci rychlosti a tlaku, což zaručí přirozené přilnutí pramenu vlasu k nástavci.

Multistyler Dyson AirwrapTM využívá vysoce výkonného a přesného proudu vzduchu s Coanda efektem pro vysušení či styling vlhkých vlasů (doporučuje se použít na vlasy z 80 % suché), díky kterému snižuje zatížení vlasů extrémním teplem a chrání je před zbytečným poškozením.

 

Škála nástavců je vytvořena tak, aby vyhovovala každému typu vlasů

NOVÝ Uhlazující nástavec s Coanda efektem: Snadný styling za pomocí jednoho nástavce, který zastane hned několik funkcí najednou. Rychle vlasy před stylingem prosušte nebo jen dolaďte účes uhlazením polétavých vlasů. Coanda efekt jemné vlasy skryje pod ty delší, což zajistí hladší1 a lesklejší účes.

NOVÝ Tuhý a měkký kartáč: Vylepšený Coanda efekt využívá proudu vzduchu, který pramen vlasů ke kartáči přitáhne a vy tak snadněji svou hřívu narovnáte. Vzduch proudící podél pramenů vlasů zajistí, že budou vlasy uhlazené a vyrovnané.  Dostupné jsou velké i malé, měkké i tuhé kartáče.

NOVÉ Airwrap nástavce na lokny: Proud vzduchu ve vašich službách. Vytvořte si za pár minut perfektní lokny v libovolném směru natočení. Coanda efekt zajistí snadné navinutí pramenu nástavec. Výsledkem budou přirozené a nadýchané kudrny. Vykouzlete si díky vícero nástavcům přesně takový účes, po jakém toužíte, stačí si jen vybrat vhodný nástavec s průměrem 40 mm, 30 mm nebo 20 mm.

Rozčesávací hřeben se širokými zuby: Vhodný pro rozčesání i těch nejvíce zacuchaných vlasů. Kudrnaté vlasy jemně vyrovná a zároveň jim během vysoušení dodá objem.  

Kulaté kartáče pro objem: Pomůžou dodat zplihlým vlasům objem i tvar. Jsou ideálním pomocníkem při tvarování jemných rovných vlasů.

Cool-touch + one-click nástavce: Vyměňte během stylingu jedním stisknutím nástavec za jiný. Praktická otočná špička nástavce se nezahřívá, což usnadní manipulaci s nástavci.

Záporné ionty: Díky záporně nabitým iontovým částicím se zbavíte elektrizujících vlasů.

Cool shot: Zafixuje váš styling studeným vzduchem.



[1] vs. Původní nástavce na vlny styleru Dyson AirwrapTM

[2] Dopady poškození vlasů teplem byly testovány pravidelným používáním nástavců AirwrapuTM dvakrát týdně po dobu zhruba 3 měsíců.

[3] Vztahuje se k použití na suché a rovné vlasy

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
342 x [13%]
Aperol spritz
233 x [9%]
Cuba Libre
248 x [10%]
Piňa Colada
234 x [9%]
Daiquiri
236 x [9%]
Margarita
338 x [13%]
Cosmopolitan
252 x [10%]
Mai-Tai
217 x [8%]
Whiskey sour
231 x [9%]
Pisco sour
241 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2572

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru