Jak pečovat o pleť a tělo po létě? Vyzkoušejte kosmetická ošetření ve SPA & Wellness Aquapalace Praha

Sníte o zdravé, svěží a pevné pokožce po létě? Vyzkoušejte jedno z luxusních kosmetických ošetření ve Spa & Wellness Aquapalace Praha, které je součástí největšího aquaparku ve střední Evropě. Navrátí totiž během krátké chvíle vaší pleti i tělu potřebnou dávku hydratace a svěžesti. Nechejte se hýčkat od hlavy až k patě! Od relaxačních masáží, zkrášlujících rituálů za pomoci francouzských značek kosmetiky Payot a Thalgo, přes profesionální manikúru i pedikúru laky a gel laky značky ORLY. Načerpejte novou energii v tureckých lázních Hammam, zarelaxujte v soukromém SPA s vířivkou nebo si přijďte vyzkoušet novinku ve světě kosmetiky – Dermapen.

V létě trávíme hodně času na přímém slunečním záření, a proto je nezbytné chránit svoji pleť speciálními krémy s vysokým faktorem odolným UVA zářením. Přestože tak učiníme, s postupem přibývajících let dochází ke ztrátě elasticity a stárnutí pleti. Vyskytují se drobné i hluboké vrásky či pigmentové skvrny. Proto je po létě důležitá péče, která pleti neinvazivně navrátí všechny potřebné živiny a složky. Vyzkoušejte jednu z kosmetických procedur a ošetření v luxusním Spa & Wellness Aquapalace Praha nedaleko Prahy. Čeká vás profesionální a kompletní péče o vaše tělo, ale i ducha.

Kouzlo a síla ukrytá v kosmetice předních francouzských značek Payot a Thalgo

Už jste odhalila tajemství krásy francouzských žen, které vypadají skvěle a bezchybně i v pokročilém věku? Pokud ne, prozradíme vám, že je to zcela jednoduché a úplně prosté. Na zdraví své pleti si zakládají již od brzkého věku a vybírají si kosmetické výrobky, které proměňují jejich každodenní kosmetické rituály ve výjimečný prožitek. Přesně taková je po více než 100 let i francouzská značka Payot. Její inovativní složení bylo speciálně navrhnuto pro profesionální péči v kosmetických salónech. Vyzkoušejte zkrášlující a omlazující procedury značky Payot či Thalgo, a vydejte se na cestu za zářivou a zdravou pletí za pomoci Spa & Wellness Aquapalace Praha v Čestlicích.

Zářivá a pevná pleť bez známek stárnutí

Spa & Wellness Aquapalace Praha představuje novinku, která napomáhá k cestě za zdravou pletí, ale i k vytoužené hydrataci a svěžesti. Přístroj Dermapen patří ke žhavým a účinným trendům ve světě kosmetiky a dermatologie. Za pomocí mikrojehliček a vibrací dochází k aktivní stimulaci pokožky a zapracování zvolených luxusních sér do pokožky. Nová řada navíc zajišťuje až 100% účinnost látek, které pronikají po ošetření do hlubší vrstvy pleti. Už žádné vrásky a jen rozjasněná pleť!

Upravené ruce a nohy jsou vizitkou každé ženy

O tom, že jsou upravené ruce vizitkou každé ženy, není pochyb. A proto je péče o nety nezbytná po celý rok. Nezapomínejte na to, že i z malých detailů se skládá celkový dojem. Podcenit byste neměli ani péči o nohy. Pedikúra totiž není jen důležitou kosmetickou, ale i zdravotní procedurou a rozhodně není pouze sezónní záležitostí. Objednejte se na klasickou manikúru či pedikúru Deluxe ve Spa & Wellness Aquapalace Praha a užijte si hodinu královské péče.

Naslouchejte svému tělu a dopřejte si luxusní masáž

S příchodem podzimu a úbytkem slunečního záření bývá časté, že nastupuje pocit únavy a také bolesti zad. Zkuste si dopřát jednu ze speciálních tělových masáží a předejděte nepříjemnostem, které s sebou podzim přináší. Ve Spa & Wellness Aquapalace Praha na vás čeká exotická očistná procedura ve zdejších tureckých lázních Hammam anebo velice oblíbený podzimní a zimní rituál Dotek moře. Celotělový peeling z mořské soli a blahodárných olejů přenese každého během chvíle do dalekých exotických krajů.

Spa & Wellness v Aquapalace Praha

Luxusní a krásné prostředí se nachází v Čestlicích nedaleko Prahy a nabízí kompletní péči o tělo a pleť. Přijďte si užít příjemnou atmosféru a načerpejte energii díky široké nabídce služeb. Buďte jako v bavlnce a dopřejte si péči od nejlepších odborníků v oboru kosmetiky, pedikúry, manikúry a celotělových masáží. Spa & Wellness je součástí areálu Aquapalace Praha a nachází se v prvním patře.

Audioknihy: Já, vrah 2

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
342 x [13%]
Aperol spritz
232 x [9%]
Cuba Libre
247 x [10%]
Piňa Colada
234 x [9%]
Daiquiri
236 x [9%]
Margarita
338 x [13%]
Cosmopolitan
252 x [10%]
Mai-Tai
217 x [8%]
Whiskey sour
231 x [9%]
Pisco sour
240 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2569

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru