Halloweenský rej v Hamleys

Zažijte v Hamleys svátek všech strašidel. Nečekejte však, že by se největší hračkářství v Evropě proměnilo v hororové prostředí. Naopak, těšit se můžete na spoustu nápaditých a kreativních her a hromadu zábavy, přesně v takové podobě, v jaké to v Hamleys umí, tedy prostřednictvím zážitku. 

Poslední říjnovou sobotu, 29. 10., patří všem, kdo jsou hraví a rádi se alespoň jednou do roka převlékají za nejrůznější strašidla a postavičky z filmových pláten. 

Halloweenský program si v čase od 10:00 až do 20:00 v Hamleys užijí menší i větší hosté. Program je totiž připraven tak, aby si zábavu užili naprosto všichni. 

V rámci hlavního programu pro vás budou připraveny interaktivní stanoviště s různými úkoly. Zde si budete moct vyzkoušet fantastické hračky a za každý splněný úkol budou návštěvníci odměněni razítkem do svého Halloweenského lístku. Jakmile se zaplní, bude možné tento lístek vyměnit za jízdu na kolotoči. 

A jaká stanoviště vás čekají?

  • Modelování Halloweenského strašidla s modelínou Hey Clay od TMToys, která na vzduchu zatvrdne.
    Na tomto stanovišti dostanete vzorek modelíny, ze kterého si budete moci vyrobit figurku strašidla. Kreativitě se meze nekladou, velký nos, malé uši, pusa od ucha k uchu, modelovat můžete podle vlastní fantazie nebo využijte produktovou aplikaci, která vám vysvětlí postup krok za krokem.
  • Koutek volné zábavy se stavebnicí Lego Duplo. Tyto stavebnice s velkými kostkami upoutají především malým návštěvníkům, kteří si z nich mohou poskládat cokoliv je napadne. Ať už postaví věž s uvězněnou princeznou schovanou před drakem, nebo věž hasičskou, fantazii se meze nekladou. Komu by snad chyběly nápady, k dispozici budou mít i předem připravená zadání.
  • Skládání Puzzle Adventního kalendáře EXIT a detektivní audio hra ECHO od Ravensburgeru. Tato zastávka je určená starším dětem, těm menším však jistě rád pomůže jejich doprovod. Seznámíte se s originálním kalendářem EXIT, ve kterém místo sladkých bonbonů naleznete hádanky a hlavolamy. 

V interaktivní audiohře z řady Echoes vyšetřujete záhady za použití svých speciálních schopností. Až budete zkoumat jednotlivé předměty, uslyšíte ozvěny z minulosti – tajemné zvuky a hlasy, které vám umožní odhalit tajnou historii předmětů a seřadit události do správného pořadí.

  • Škola světelného meče ze Star Wars.
    Nejen fanoušci kultovní ságy Star Wars jistě nadchne možnost vyzkoušet si repliky světoznámých světelných mečů. Naučíte se, jak tyto meče správně držet a ovládat, pod vedením rytířů Jedi.

Na Halloween nesmí chybět tematické masky a kostýmy. Přijďte na akci v kostýmu a dostanete dárek v podobě slevy 10 % na veškeré nezlevněné zboží.

Pokud byste náhodou na kostým zapomněli, tak nezoufejte!  Děti se budou moci proměnit nejen v Halloweenské strašidlo pomocí malování na obličej zdarma, které bude probíhat v prvním podlaží vedle tobogánu v čase od 10:00 do 18:00.

Kdo zůstane až do samotného večera, může se těšit na doslova kouzelné Halloweenské vystoupení. V 19.15 se u Benátského kolotoče za ztlumených světel odehraje show – kouzelnické vystoupení dvorního Hamleys kouzelníka a světelné taneční vystoupení se svítícími hračkami, které ochromí i ty největší strašidla

Přijďte si užít Halloween do Hamleys, těšíme se na vás.

Audioknihy: Já, vrah 2

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
197 x [11%]
Aperol spritz
183 x [10%]
Cuba Libre
189 x [10%]
Piňa Colada
182 x [10%]
Daiquiri
183 x [10%]
Margarita
186 x [10%]
Cosmopolitan
200 x [11%]
Mai-Tai
165 x [9%]
Whiskey sour
183 x [10%]
Pisco sour
189 x [10%]

Celkem hlasovalo : 1857

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru