Se správně zvolenou čepicí a správným výběrem rukavic zvládnete zimu lépe!

Česká značka Relax představuje aktuální modely pro zimní sezónu. Objevte stylové modely čepic, helem, slunečních i lyžařských brýlí a dalších součástí zimní výbavy. Novinkou jsou špičkové brýle speciálně vyvinuté pro běžkaře, které prošly speciálními testy v náročných podmínkách.

Objevujte kombinace nových i tradičních modelů vše v souladu se současnými módními trendy. Ty zdůrazňují osobitost a sebevědomí, které dovoluje zapojení výraznějších a méusedlých barevných kombinací s nádechem zářivě červené, růžové, šeříkové nebo modré. V trendu by měly být tmavě růžová orchid, zemité tóny, jade, khaki, žlutá

Volbu čepice často přizpůsobujeme stylu dalších částí oděvu. V případě čepice GLARE RKH211 si můžete vzít prakticky cokoli a vždy budete mít jistotu, že z vás vyzařuje styl a decentní krása.

Model VALERIA RKH212 zahřeje každého díky kombinaci vlastností merino vlny a flísu na vnitřní straně. S touhle parádní vločkou na hlavě je každý skvěle chráněn proti skutečným, mrazivým vločkám a zároveň si ve svém tepelném komfortu nese vlastní styl a eleganci.

S čepicí BAR RKH73 nasazujete klasiku nad všemi trendy. Tříbarevná sportovní čepice neřeší, jestli jste muž, žena, mladík nebo stařenka.

Můžete v ní chodit po městě i ji nasadit při horské túře. Unisex model JUVEN RKH210 působí sportovně i trendy zároveň. Váš mladistvý vzhled bude zvýrazněn v jejím jemném úpletu.

Rukavice TARJA & FROSEN můžeme vřele doporučit. Do souboje argumentů pro vyloženě teplé rukavice a elegantní stylové modely přinášíme kombinaci obou požadavků v modelu Tarja & Frosen. Na jedné straně pravá kůže s funkčním materiálem SOFT LOFT a na druhé odolnost proti vodě díky prodyšné membráně AQUA PROTECT. Vybírat můžete mezi prstovými a celoprstovými rukavicemi podle svého komfortu.

FROST RR25

Sjet dolů z kopce není nikdy ani na té samé sjezdovce stejné. Pro každého muže v pánských lyžařských rukavicích Frost bude všechno trochu lehčí. Díky maximální odolnosti a funkčnosti materiálu SOFT LOFT a membránou AQUA PROTECT, která garantuje minimální voděodolnost 15000 milimetrů a prodyšnost min. 9000 g/m2/24 h nemusíte dělat žádné kompromisy. Odolnost pružnost a pevnost podporuje také pravá kůže v oblasti dlaně.

STEALTH RH24

Na našich helmách neustále pracujeme tak, aby byly ještě bezpečnější a přinášely lehkost a pohodu. Při svých výkonech se můžete spolehnout na model Stealth s inovovaným štítem, který jsme doplnili o gumovou lištu na horní straně. Toto vylepšení by mělo zvýšit ochranu proti zatékání vody do vnitřní části helmy.

PATROL A PATROL VISOR RH32

Neuvěřitelná lehkost novinek modelů Patrol a Patrol Visor září nyní v několika trendy barvách a grafických designech. Příjemný pocit lehkosti dovoluje certifikovaná́ technologie IN-MOLD SHELL, která zároveň udržuje hlavu v bezpečí. Systém AIRINERGY zajišťuje navíc dokonalou ventilaci.

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
362 x [13%]
Aperol spritz
253 x [9%]
Cuba Libre
266 x [9%]
Piňa Colada
253 x [9%]
Daiquiri
258 x [9%]
Margarita
356 x [13%]
Cosmopolitan
273 x [10%]
Mai-Tai
279 x [10%]
Whiskey sour
250 x [9%]
Pisco sour
261 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2811

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru