Nová kolekce Rage Age pro podzim a zimu je v rytmu městského rocku

Rage Age pokračuje ve vyprávění příběhu o městském rock'n'rollu v provedení Y2K. Nová kolekce na podzim-zimu 2022/2023 je poctou všem, kteří v módě hledají odvážná a mimořádná řešení bez jakýchkoli omezení.

Po velkém návratu značka Rage Age představuje další kolekci, tentokrát na podzim-zimu. Navazuje tak na styl a estetiku jarní kolekce inspirované městem, rock'n'rollem a spoustou sex-appealu! Návrhy polské značky jsou rozhodně volbou pro odvážné a sebevědomé osobnosti, které mají rády nekonvenční střihy a výrazné outfity. Aktuální kolekce je esencí stylu milénia a trendů přímo z ulice mísícími se s nostalgickými dojmy starého rock'n'rollu. To všechno v současném provedení.

V nabídce značky Rage Age pro letošní podzim-zimu najdete kromě jiného i těžké polokozačky na platformě nebo hrubém podpatku tvořící základ kolekce, kožešiny z přírodní ovčí kůže v odstínech lesklé černé a hořké čokolády nebo oversize svetry, kardigany a tuniky z nadýchané příze. Nechybí ani moderní obleky v boyfriend stylu ve výrazných barvách, tvarující slim džíny a super módní boyfriendy. Rozmanitou kolekci obohacují i šaty s květinovými potisky, lesklé zvony opticky prodlužující nohy nebo kozačky nad kolena na vysokém podpatku.

Značka myslela i na muže, pro které také připravila zajímavou a vysoce trendy nabídku. Zde jsou nejdůležitějšími prvky džíny s moderním sepráním, které značka tuto sezónu doporučuje kombinovat s nadčasovými koženými bundami nebo ultra módními kabáty z ovčí kůže. Pánům se pravděpodobně bude líbit i široká nabídka triček s originálními potisky nebo svetry v rockovém stylu. Ty doplňte těžkými polobotkami a slušivými slunečními brýlemi.

Podle Rage Age letošní podzim bude patřit odvážným. Nová kolekce značky je dostupná v kamenných obchodech MODIVO, na modivo.cz a v aplikaci MODIVO.

modivo.cz

@modivo.cz

#MODIVOCZ

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
368 x [13%]
Aperol spritz
258 x [9%]
Cuba Libre
270 x [9%]
Piňa Colada
258 x [9%]
Daiquiri
260 x [9%]
Margarita
360 x [13%]
Cosmopolitan
277 x [10%]
Mai-Tai
283 x [10%]
Whiskey sour
255 x [9%]
Pisco sour
266 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2855

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru