Stylovými pleteninami vyzrajete nad podzimním nečasem

Je tu podzim a procházky v chladném počasí vás vůbec nebaví, ale chybí vám? Stačí se jen vyzbrojit do sychravého nečasu stylovými pleteninami, ty vás ochrání před nepříjemným chladem. Objevte i vy pletené novinky z aktuálních módních kolekcí a užívejte si podzim plnými doušky! 

I když je letošní podzim zatím mimořádně teplý, chladnější počasí na sebe nenechá příliš dlouho čekat. Aby vás zima nezaskočila, doplňte svůj šatník o hřejivé pletené svršky. Toto roční období si žádá vrstvení. Na jaké trendy kousky v kolekcích narazíte?

Jedním z top trendů letošního podzimu jsou pletené šaty v midi délce. Nejenže vypadají stylově a žensky, ale navíc vás i příjemně zahřejí. V kombinaci s kozačkami na podpatku a elegantním podzimním kabátkem s nimi vykouzlíte šmrncovní městský outfit. Ležérnější modely pletených šatů zase unosíte na volnočasové aktivity.

Klasikou, která nesmí ve vašem podzimním šatníku rozhodně chybět, jsou svetry. Letos máte na výběr z nejrůznějších střihů a barev. Nebojte se sáhnout po svetru ve svítivě oranžové, růžové, červené, smaragdově zelené nebo kobaltově modré. V módě jsou také typické podzimní odstíny: bordó, tmavě zelená, tmavě modrá nebo různé zemité tóny. Sezónu ovládá monochromatický look – vrstvěte tón v tónu. 

Hřejivou alternativou ke klasickým svetrům jsou také delší pletené vesty a kardigany na zip nebo knoflíky, které můžete obléknout přes tenčí rolák, či košili, čímž vytvoříte další vrstvu oblečení.

Audioknihy: Já, vrah 2

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
197 x [11%]
Aperol spritz
182 x [10%]
Cuba Libre
189 x [10%]
Piňa Colada
181 x [10%]
Daiquiri
183 x [10%]
Margarita
186 x [10%]
Cosmopolitan
200 x [11%]
Mai-Tai
164 x [9%]
Whiskey sour
182 x [10%]
Pisco sour
189 x [10%]

Celkem hlasovalo : 1853

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru