Huygens Paris přináší luxusní přírodní kosmetiku pro mladou a krásnou pleť

Huygens Paris, nová generace luxusní vysoce účinné organické kosmetiky, která vychází z léčivých vlastností přírody, míří na český trh. Tato kosmetická lékárna přináší vysoce kvalitní a zároveň dostupnou bio péči o pleť. Jejím cílem je pomoci lidem žít přirozeně a zdravěji, proto si zakládá na čistém přírodním s min.  95% veganském složení a ekologickém balení. Ingredience jsou francouzského původu, stejně jako vlastní výroba. Produkty nejsou testovány na zvířatech. Vlajkovými produkty značky Huygens Paris, které dobývají svět, je nekompromisní duo denního a nočního elixírů pro krásnou a zdravou pleť bez vrásek. Kromě 100% přírodní péče poskytne i úžasný smyslový zážitek.

Značka vznikla v roce 2013, kdy se v srdci Paříže zrodila v historickém domě alchymisty ze 17. století francouzská apotéka organické kosmetiky Huygens. Zakladateli jsou pánové Daan Sins a Sébastien Guerra, kteří při jejím vybudování využili svých zkušeností s kosmetikou a luxusem, jež získali při svém působení v L’Oréal a LVMH. Od té doby si Huygens získává rostoucí přízeň zákaznic po celém světě.

Trio Huygens Paris pro dokonalou pleť. Kombinace, která přináší viditelné výsledky.

Ranní kosmetický rituál zahajte nanesením na omytou pokožku a jemným vmasírováním 3 kapek revitalizačního hyaluronového séra Huygens. Večer pak odstraníte škody, které na vaší pleti napáchaly přes den stres, suchý kancelářský vzduch, znečištění nebo vítr a další nepříznivé vlivy okolí aplikací 5 kapek nočního regeneračního elixíru Huygens. Tento olejový elixír pak komplexně stimuluje přirozený noční regenerační proces pokožky po celou dobu spánku. Denní o pleť pečující rutinu završte nanesením nočního krému Hyguens Élixir, který posílí účinky nočního olejového elixíru pro skutečně viditelné výsledky.    

HUYGENS HYALURONOVÉ SÉRUM (HUYGENS HYALURONIC ACID CONCENTRATE)

Přírodní hyaluronové revitalizační sérum Huygens vaši pleť ráno doslova probudí a rozzáří. Gelové sérum zjemňuje strukturu pleti a zajišťuje optimální úroveň hydratace, která chrání pokožku před vnějšími vlivy po celý den, a to díky svému jedinečnému složení vysoce koncentrovaných přírodních účinných látek:

  • vysokomolekulární kyselině hyaluronové – hydratuje a vyhlazuje povrch pokožky
  • nízkomolekulární kyselina hyaluronové – proniká do hlubších vrstev pokožky a zvyšuje produkci kolagenu a elastinu
  • výtažkům z okurek, které mají čistící účinek, pleť rozjasní a obnovují rovnováhu hydratace
  • aloe vera – hydratuje, zklidňuje a bojuje proti nedokonalostem pleti

organické růžové vodě – účinně pleť revitalizuje, zklidňuje a projasňuje
Čisté veganské sérum je vhodné pro všechny typy pleti. Má nemastné lehké složení, které vyhlazuje a zachovává hedvábnou svěží pleť. Může být použito samostatně nebo před aplikací denního krému.

HUYGENS NOČNÍ KONCENTROVANÝ ELIXÍR (Élixir Night Concentrate)

Koktejl drahocenných organických olejů přirozeně stimuluje noční regeneraci pokožky. Díky třinácti aktivním přírodním složkám udržuje přirozenou hydrataci a intenzivně vyživuje po celou noc. Má antioxidační účinky, pleť napumpuje vitamíny, působí proti nedokonalostem, stárnutí a vráskám. Pokožku zklidňuje, až léčí. Po probuzení je pleť rozzářená, hedvábně jemná a viditelně zdravější, a to díky 100% přírodním klíčovým účinným látkám, kterými jsou:

  • kokosový olej – hydratuje a regeneruje pleť
  • arganový olej – pleť chrání a působí proti volným radikálům
  • levandulový éterický olej – s regeneračními, hojivými a tonizujícími účinky
  • organický sladký mandlový olej – má silně vyživující efekt
  • organický jojobový olej – zklidňující účinky a pleť zjemňuje
  • organický olej z lískových ořechů – napravuje pokožku, zvyšuje produkci kolagenu, sjednocuje tón pleti
  • esenciální olej z růžového dřeva – regeneruje, vyhlazuje drobné jizvy a vrásky

Toto veganské sérum je vhodné pro všechny typy pleti. Můžete jej použít samostatně nebo jako doplněk běžné péče o pleť. Pro maximální účinek rozehřejte v dlaních 5 kapek a poté nanášejte lehkým vklepáváním do tváří, na čelo a bradu. Aplikace navíc přináší i příjemný zklidňující smyslový zážitek.

NOČNÍ KRÉM HUYGENS ÉLIXIR

Intenzivně napomáhá přirozenému procesu noční regenerace pleti péčí bohatou na přírodní aktivní látky, jakými jsou kolagen, resveratrol, kyselina hyaluronová a argan. Svěží textura nočního krému Élixir a jeho okouzlující vůně si vás získají na první dotek. Bonusem pro vás bude probuzení s mladistvou, jemnou, vyhlazenou a rozjasněnou pletí. Certifikované organické složení je plné přírodních účinných látek:

  • kyselina hyaluronová – intenzivně pokožku uvnitř i na povrchu hydratuje
  • resveratrol – přírodní antioxidant s antibakteriálními účinky zpomaluje stárnutí a pleť zpevňuje
  • arganový olej – regeneruje a chrání pleť před volnými radikály
  • kolagen – dodává pleti pružnost
  • bambucké máslo  – vyživuje a zklidňuje problematickou pleť
  • kokosový olej – napravuje a hydratuje pokožku jojobový olej – zklidňuje a pleť zjemňuje

Noční krém Élixir Night Cream od Huygens je vhodný pro všechny typy pleti. Jeho složení je veganské, čisté, cruelty-free a obsahuje 99 % složek přírodního původu. Krém je vyroben ve Francii.

Všechny výrobky Huygens Paris respektují ekologické standardy při výrobě a jsou dodávány v recyklovaných nebo recyklovatelných obalech. Zakoupíte je na Notino.cz, Vemzu.cz a Biooo.cz.

Huygens hyaluronové sérum za 989 Kč (30 ml) a 659 (15 ml).

Huygens noční koncentrovaný elixír za 989 Kč (30 ml) a 659 (15 ml).

Noční krém Huygens Élixir za 989 Kč.

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
348 x [13%]
Aperol spritz
241 x [9%]
Cuba Libre
255 x [10%]
Piňa Colada
241 x [9%]
Daiquiri
246 x [9%]
Margarita
345 x [13%]
Cosmopolitan
262 x [10%]
Mai-Tai
226 x [9%]
Whiskey sour
239 x [9%]
Pisco sour
249 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2652

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru