Obchod pro mazlíčky - představuje nádherný balící papír vytvořený přímo pro vaše domácí mazlíčky

Za novým eshopem Obchodpromazlicky.cz stojí parta nadšenců, kteří jsou především velcí milovníci zvířat. Jejich cílem je nabídnout zákazníkům kvalitní chovatelské potřeby za férové ceny. V nabídce obchodu najdete vše od pelíšků, hraček, krmících misek, přes hygienické potřeby až po potravinové doplňky a krmivo, a to pro pejsky, kočičky a drobné hlodavce. V čem je ale obchod úplně unikátní? Má pro vaše domácí mazlíčky připravený speciální balící papír, do kterého můžete zabalit všechny dárky, co pro svoje zvířátka nachystáte. Všichni ti, kteří nějakého domácího mazlíčka mají totiž vědí, že dárky nedostávají rádi jenom lidi, ale opravdovou radost z nich mají i zvířata.

Balící papír je z pevného, recyklovaného papíru, barvy potisku splňují přísné ekologické normy REACH. Designu se ujala designérka Gabriela Hrábková a v motivu se objevují pejsci, kočičky, rybičky, andulky, králíčci a další zvířátka, takže třeba pod stromečkem bude hned jasné, pro koho je dárek určený.

Cena balícího papíru arch od: 30 ,- Kč

Prodej: www.obchodpromazlicky.cz

Audioknihy: Já, vrah 2

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
199 x [11%]
Aperol spritz
185 x [10%]
Cuba Libre
192 x [10%]
Piňa Colada
185 x [10%]
Daiquiri
186 x [10%]
Margarita
188 x [10%]
Cosmopolitan
202 x [11%]
Mai-Tai
167 x [9%]
Whiskey sour
185 x [10%]
Pisco sour
192 x [10%]

Celkem hlasovalo : 1881

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru