Vánoční klasika s francouzským šarmem

Ke sváteční atmosféře Adventu neodmyslitelně patří voňavá vánočka. Ve francouzském pekařství PAUL připravují z těch nejlepších surovin a právem proto patří mezi nejoblíbenější sezonní výrobky tradičního pekařství. Vaše sváteční hosty okouzlí také křehký Éclair Paris Brest.

Originální máslová vánočka PAUL je spojením toho nejlepšího z české a francouzské pekařské tradice. Kynuté těsto je připraveno podle francouzské receptury a neobsahuje žádný rostlinný tuk, jen pravé máslo. Při pečení se používají vždy klasické kvasnice - kypřicí prášky a „zlepšující přípravky“ tu nemají místo. Ruční řemeslná příprava vánočky je skutečně náročná, s kynutím a pečením zabere téměř tři a půl hodiny. Originální chuť a strukturu dodávají vánočce PAUL šťavnaté rozinky sultánky a granulovaný perlový cukr. Neobvykle velké křupavé krystalky cukru jsou přidávány přímo do těsta, kde vytvoří sladké „ostrůvky“. Na povrchu při pečení lehce karamelizují a tím dodají vánočce další dimenzi chuti. Lahodnou kombinaci pak ideálně doplňují křehké plátky mandlí.

Objednejte si vánočku včas!

Kapacita pekařství PAUL je kvůli ručnímu vyválení těsta a pletení maximálně 900 vánoček denně, může se tedy stát, že v období před Štědrým dnem bude již vyprodaná. Pokud chcete mít jistotu, že vánočka na vaší sváteční tabuli nebude chybět, rezervujte si ji buď na e-shopu s vyzvednutím na prodejně, nebo přímo na některé z více než 20 poboček. Nejdete je po celé Praze.

Vánoční svátky Vám osladí i neodolatelný Éclair Paris Brest. Tento jedinečný kousek francouzských mistrů cukrářů si získal zákazníky pekařství PAUL již v loňském roce. Vždyť kdo by odolal kombinaci křupavých mandlí, jemného krému a odpalovaného těsta, lehkého jako obláček.  Dnes již legendární zákusek byl poprvé upečen před více než sto lety.  V roce 1910 jím oslavili cyklistický závod Paříž – Brest – Paříž. Věděli jste, že éclair znamená francouzsky „záblesk“? Je to proto, že tento sladký zázrak zmizí vždy rychlostí blesku.

www.paul-cz.com

e-shop: shop.paul-cz.com

Termo lahev Fizz&Go COOL

Kozí mejdan

BLOG/ČEK

„Nikdo z nás nikdy nespočítá, nevyčísli, nezjistí, kolik měl v životě štěstí. Mnohé okamžiky ani nepostřehneme, a přitom rozhodly o našem životě…“

Lenka Žáčková

Anketa

Jaký typ gastro podniku vám je nejbližší?

Restaurace
18 x [11%]
Hospoda/hostinec
15 x [9%]
Pivnice
15 x [9%]
Vinárna
17 x [10%]
Kavárna
16 x [10%]
Čajovna
15 x [9%]
Bar
16 x [10%]
Bistro
18 x [11%]
Rychlé občerstvení
20 x [12%]
Cukrárna
15 x [9%]

Celkem hlasovalo : 165

Revalid Skin Care

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru