Žádné Vánoce se neobejdou bez kosmetických dárků!

Kosmetických dárků do 1000 Kč vyberete docela dost a my pro vás máme ty správné tipy a už nemusíte ztrácet čas po obchodech či eshopech s kosmetikou.

Luxusní dárkový set anti-age masek Rodial at home facial obsahuje profesionální domácí ošetření celebritami oblíbenou značkou Rodial, a to   v podobě několika typů jedinečných masek pro každou část obličeje. Masky na pleť, oči a rty jsou nabité maximálně účinnými anti-age látkami a aktivními složkami pro okamžitě viditelný svěží a omlazující efekt. Set obsahuje hloubkově čisticí a detoxikační masku Snake Bubble Mask s aktivním uhlím a bublinkami kyslíku, které z pleti efektivně odstraňují odumřelé buňky, nadbytečný maz a uvolňuje ucpané póry. Výživná anti-age koncentrace kolagenu, ceramidů a vitaminů pokožku současně vyživuje i omlazuje. Oční chladivou masku Dragon's Blood Eye Mask, která okamžitě dodává hydrataci, viditelně redukuje otoky i tmavé kruhy pod očima. Zklidňující a zvláčňující masku na rty Dragon's Blood Lip Mask, jejíž inovativní tvar se přizpůsobí celému obrysu rtů. Směs extraktu z dračí krve, kyseliny hyaluronovoé a glycerinu dodává rtům hydrataci i okamžitě viditelný objem. V setu je i liftingová pláténková maska Rodial Pink Diamond Instant Lifting Mask, která svým luxusním zkrášlujícím složením intenzivně pleť vypíná, hydratuje a sjednocuje její tón. Obsahuje diamantový prášek a aktivní látky, které pleť vyhlazují a dodávají ji přirozený jas. Ideální je tato maska např. před plesy či důležitými událostmi. Doplňuje ji rozjasňující pláténková maska s vitaminem C Rodial Vit C Cellulose Sheet Mask, jež svým intenzivním složením aktivních látek okamžitě dodává pleti jas a energii. Inovativní technologie masek pleť v jediném kroku hydratují, revitalizují, omlazují a obnovují. Zanechávají ji hedvábně jemnou, osvěženou a krásně rozjasněnou. Cena setu je 950 Kč, www.aurio.cz.

The Organic Pharmacy Lip & Eye Cream je výživný krém na oči a rty s rostlinnými extrakty The Organic Pharmacy Lip & Eye Cream 2v1 je hutným a zklidňujícím krémem s texturou balzámu, který pečuje o jemnou pokožku rtů i očního okolí. Výživná přírodní receptura je obohacena o extrakty ze světlíku lékařského, fenyklu, aloe vera a borůvek, obsahuje včelí vosk i příjemnou vůni kadidlového oleje. Cena je 809 Kč a zakoupíte ho na www.aurio.cz a v dalších e-shopech s kosmetikou.

Francouzské revitalizační sérum k péči o řasy a obočí Le Booster je přírodní kosmetikou. Hyugens posiluje tenké, křehké řasy a zvýrazňuje jejich vzhled. Sérum cílí na poškození zapříčiněné znečištěním životního prostředí, používáním make-upu anebo jeho nešetrným odstraňováním. Jeho krémová textura obsahuje vysoce koncentrované rostlinné složky v bio kvalitě. Těmi jsou vyživující ricinový olej, zklidňující chrpa, posilující rýžový protein, řeřicha pro podporu růstu a hydratující aloe vera a glycerin. Jemné složení je vhodné i pro osoby s citlivýma očima, nositelky brýlí nebo kontaktních čoček. Výsledkem pravidelného používání jsou výrazné silné řasy i bez použití řasenky. Sérum Huygens Le Boost zakoupíte na www.notino.cz nebo www.vemzu.cz za 549 Kč.

Hledáte ještě o zrošku levnější, přesto kvalitní kosmetické dárky? Máme tu pro vás ještě několik zajímavých tipů do 500 Kč.

Krém na ruce HAAN Carrot Kick jevyživující krém na ruce HAAN Carrot Kick s probiotickým komplexem s inulinem hloubkově vyživuje kožní mikrobiom. Udržuje v něm rovnováhu, chrání ruce před vnějšími vlivy a dodává jim zdravý a pěstěný vzhled. Zabraňuje dehydrataci a stárnutí. Receptura obsahuje 96 % přírodních ingrediencí. V zajímavé kořenité vůni Carrot Kick se mísí tóny kurkumy, santalového dřeva a mrkve. HAAN je první krém na ruce na trhu, který je možný opakovaně plnit. Stačí si dokoupit náhradní náplň HAAN a praktický krém v ergonomickém recyklovatelném balení můžete používat dlouhé roky. Cena je 249 Kč a naleznete ho v řadě e-shopů, například na www.aurio.cz za 249 Kč.

Velký kartáč na vlasy Beter Ocean se pyšní patentovaným designem pro snazší rozčesávání suchých i mokrých vlasů. Je lehký a vhodný zejména pro dlouhé nebo velmi dlouhé vlasy. Pružná hlava kartáče se přizpůsobí konturám hlavy. Štětinky kartáče snadno prokluzují vlasy, rozčesávají je a zabraňují jejich potrhání. Otevřená konstrukce kartáče umožňuje rychlejší vysušení vlasů a snadno se i čistí. Kartáč je vyroben ze 100% recyklovaného plastu. Jeho cena je 299 Kč a k zakoupení je na www.aurio.cz

Audioknihy: Já, vrah 2

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
197 x [11%]
Aperol spritz
182 x [10%]
Cuba Libre
189 x [10%]
Piňa Colada
181 x [10%]
Daiquiri
183 x [10%]
Margarita
186 x [10%]
Cosmopolitan
200 x [11%]
Mai-Tai
164 x [9%]
Whiskey sour
182 x [10%]
Pisco sour
189 x [10%]

Celkem hlasovalo : 1853

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru