Croton lechleri – magické zaklínadlo nejen pro vaši pleť

V produktech české přírodní a BIO kosmetiky NATAVA se můžete setkat s mnoha aktivními látkami, které přinášejí vaší pokožce to nejlepší z přírody. Jednou z těchto vzácných ingrediencí je Croton lechleri - dračí krev. Že vám to zní jako zaklínadlo? Nejste daleko od pravdy, téměř zázračné účinky jsou této látce skutečně připisovány.

Croton lechleri, tedy dračí krev, je pěnivá, tmavě červená míza ze stejnojmenného stromu, jehož domovinou je Amazonie. Pryskyřice (latex) se obvykle sbírá naříznutím kůry stromu, odkud pak dračí krev vytéká. Tradiční peruánská medicína využívá blahodárné účinky dračí krve v případě krvácení, jako antiseptikum nebo na potření poraněných míst. Zjistilo se také, že obsažený alkaloid taspin je vysoce efektivní v hojení ran a připisují se mu zásluhy i v boji s herpes virem či některými druhy nádorů. 

Jasná kosmetická hvězda

Díky skvělým vlastnostem našla dračí krev své pevné místo i v kvalitní kosmetice. Zde se používá v boji proti stárnutí pleti, protože stimuluje tvorbu kolagenu a oplývá velmi silnými antioxidačnímu schopnostmi. Také proto najdete dračí krev i v pleťovém séru Orchidea od značky NATAVA. V elegantní skleněné lahvičce se skrývá doslova elixír mládí pro vaši pleť. Produkt obsahuje až 70 % aktivních látek, které se vzájemně doplňují a velmi efektivně působí při ochraně, regeneraci, vitalizaci a výživě pleti. Samozřejmostí je velmi šetrné zpracování surovin. Varianta Orchidea je určena pro zklidnění citlivé a problematické pleti. Kromě extraktů z dračí krve obsahuje také výtažky z orchideje, šalvěje lékařské či přesličky rolní a také kyselinu salicylovou, které společně dodají pokožce zářivý lesk, pocit svěžesti a lehkosti.

Pravidelně ošetřovaná pleť bude dokonale hydratovaná, zklidněná a bez známek zarudnutí. Sérum na vodní bázi je lehoučké a nezatěžuje pokožku, naopak ji hýčká a rozmazluje. A to zdaleka není všechno, jak se můžete přesvědčit v podrobném popisu na https://www.union-cosmetic.cz/pletove-serum-orchidea?q=croton%20.

Jak sérum používat? Stačí aplikovat každé ráno a večer na dokonale odlíčenou a očištěnou pleť 1-3 kapky a jemně je vmasírovat krouživými pohyby konečky prstů, dokud se sérum nevstřebá.

Akce - 30 % do 28. 11. 2022

Sérum Orchidea si lze zakoupit na e-shopu www.natava.cz za 499 Kč. Až do 28. 11. je ale možné si nejen toto pleťové sérum, ale i všechny ostatní produkty NATAVA objednat s 30% slevou. Více na www.natava.cz.

Audioknihy: Já, vrah 2

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
199 x [11%]
Aperol spritz
185 x [10%]
Cuba Libre
191 x [10%]
Piňa Colada
185 x [10%]
Daiquiri
186 x [10%]
Margarita
188 x [10%]
Cosmopolitan
202 x [11%]
Mai-Tai
167 x [9%]
Whiskey sour
185 x [10%]
Pisco sour
192 x [10%]

Celkem hlasovalo : 1880

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru