SNOWé Vánoce

Po roce je opět tady. Nezapomenutelná vánoční atmosféra plná pohody, radosti a překvapení pod stromečkem. Tomu všemu však předchází shon, stres a utrácení peněz. Nemusí to tak být, stačí jen správně vybírat, výhodně nakupovat a nakupovat ve správný čas. To vše a mnohem více najdete v nejnovější nabídce Waterdrop®. Skvělé stylové dárky pro každého, které pomáhají s pravidelným pitným režimem bez cukru, šetří přírodu před plasty a nyní jsou i za výhodnou cenu. Stačí si vybrat z designových skleněných nebo nerezových lahví. Přiložili jsme ochutnávkovou sadu se 6 příchutěmi Microdrinks a ikonickou chutí oblíbené limitované edice SNOW, která se vrací každou zimu. Dokonalá kombinace ostružin, borůvek a jablek dotvoří vánoční atmosféru a je skvělý společník pro zasněžené dny. Celý pitný režim se bude vyjímat ve stylové dárkové krabici, která je navíc opakovaně použitelná.

Vánoční ochutnávkový set nerezový – limitovaný vánoční set s nerezovou lahví a 30 ks balení limitované příchutě SNOW v dárkové krabici - cena 989 Kč

Lahodná kombinace ostružiny, borůvky a jablka v limitované vánoční edici SNOW – cena 229 Kč

Více na www.waterdrop.cz nebo v našem stánku v OC Chodov.

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
368 x [13%]
Aperol spritz
258 x [9%]
Cuba Libre
270 x [9%]
Piňa Colada
258 x [9%]
Daiquiri
260 x [9%]
Margarita
360 x [13%]
Cosmopolitan
277 x [10%]
Mai-Tai
283 x [10%]
Whiskey sour
255 x [9%]
Pisco sour
266 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2855

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru