MODIVO povyšuje Black Friday na Black Month! Objevte jedinečné akce pro módní fajnšmekry během svátku slev

Black Friday je považován za největší “svátek slev", který letos připadá na 25. listopad. Přestože slevové šílenství po celém světě začíná přímo ve zmiňovaný den, v MODIVO měníme Black Friday na Black Month! Jedinečné akce pro shopaholicy a nadšence módních trendů si tak můžete užívat celý měsíc. Využijte exkluzivní příležitost a doplňte svůj šatník o nejnovější trendy za nejlepší ceny. Každý módní fanoušek si na modivo.cz bezesporu najde to své.

Black Month na modivo.cz

Listopad na MODIVO probíhá ve znamení Black Month. Od slevové akce Pre-Black Friday, přes celý Black Week a dlouho očekávaný Black Friday, až po Cyber ​​​​Monday. V tomto období budou slevy dosahovat až 60 %. To je ideální příležitost, jak doplnit svůj šatník o trendy z přehlídkových mol a streetstyle minulých fashion weeků nebo o nesmrtelnou klasiku za ty nejlepší ceny. Nabídku můžete navíc využít i pro nákup prvních vánočních dárků.

Co je dobré si koupit během Black Friday?

Je dobře, když nákupnímu šílenství během Black Friday předchází průzkum aktuálních trendů i vašeho šatníku. Právě tak získáte přehled, ulovíte skutečné skvosty a můžete se vyhnout neuváženým výdajům.

Módní sezóně podzim-zima 2022/23 dominují kontrasty a extrémní styly jako goth nebo estetika přelomu tisíciletí zažívají velký comeback. Tmavé oblečení zdobené průsvitnými látkami se tak na

přehlídkových molech proplétalo s barevnými topy se zirkony a sepranými bokovými džínami. Mezi přední trendy dámských kolekcí, do kterých se letos vyplatí investovat, lze zařadit všechny sukně a kalhoty s nízkým pasem. Namísto, v poslední době oblíbené midi délky, se tentokrát zaměřte buď na ultra mini inspirovanou stylem z roku 2000, nebo naopak na maxi délku. Úpletové komplety, saka a bundy s prodlouženou linií ramen plynule přešly z jedné sezóny do druhé a určitě s nimi nešlápnete vedle. Outfity na podzim a nadcházející zimu se vyplatí zpestřit zvířecími potisky. Návrháři se shodují i ​​v otázce nejmódnějších dámských kalhot. Přehlídková mola dobyly modely cargo, které skvěle ladí nejen s nesmrtelnými sneakersy, ale také s polokozačkami na platformě ve stylu Spice Girls.

V případě pánské módy se na přehlídkových molech dostal do popředí athleisure styl, tentokrát ale v novém provedení. V sezóně podzim-zima 2022/23 se kostkované saka kombinují s tepláky a košilemi, které rozhodně vypadají nejlépe v úpletové verzi. Tentokrát se vyplatí oživit tlumenou barevnou paletu o chilly odstíny červené. Prošívané a bomber bundy jsou stále in. Pánský bomber v kolekcích top návrhářů pro podzim a zimu má lehce oversize střih, je teplejší a přichází ve šťavnatých barvách fialové, oranžové, zelené a červené. Nový vzhled získal i klasický pánský oblek. Saka si ponechala přesnou linii ramen, ale jsou mnohem kratší. Kalhoty jsou naopak ještě více oversize. To, co se objevilo v trendech během minulých sezón a zůstalo v nich dodnes, jsou total looky ve špinavě bílé nebo béžové barvě. Módní 90. léta v pánském šatníku se projevují baggy střihy džín, které v té době nosili zpěváci oblíbených boybandů.

Black Friday a kapsulový šatník

Černý pátek je také dobrým okamžikem pro všechny milovníky kapsulového šatníku. Minimalistický šatník, ve kterém se spojují vysoce kvalitní prvky ve stylových kombinacích, je dobrým řešením pro všechny, kteří si zakládají na nadčasovém stylu a váží svého času i peněz. Slevy připravené na Black Friday jsou dobrou příležitostí, jak si tento typ šatníku pořídit za rozumné ceny.

Must have kousky, které by měly mít své místo v dobře sestaveném dámském i pánském kapsulovém šatníku, jsou jednoznačně bílá košile, jednobarevná trička a topy v neutrálních barvách, džíny jednoduchého nadčasového střihu, černé oversize sako, několik ušlechtilých úpletů v černé, šedé nebo béžové barvě, klasický trenčkot, bílé tenisky a univerzální kožená kabelka.

Všechny tyto věci, navíc navržené top značkami, najdete na MODIVO a v době Black Month je bude možné zakoupit se slevou až do -60 %.

modivo.cz            @modivo.cz          #MODIVOCZ

Audioknihy: Já, vrah 2

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
199 x [11%]
Aperol spritz
185 x [10%]
Cuba Libre
192 x [10%]
Piňa Colada
185 x [10%]
Daiquiri
186 x [10%]
Margarita
188 x [10%]
Cosmopolitan
202 x [11%]
Mai-Tai
167 x [9%]
Whiskey sour
185 x [10%]
Pisco sour
192 x [10%]

Celkem hlasovalo : 1881

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru