Grown Alchemist: Nadělte luxusní péči o pokožku celého těla

Chcete se letos vyhnout zbytečným dárkům, které končí v zapomnění hned po svátcích? Pak darujte opravdovou kvalitu v podobě pečujících setů od Grown Alchemist.

Abychom vám usnadnili vánoční nakupování, dali jsme dohromady tři sady intenzivních pečujících přípravků, které prokazatelně zlepšují vitalitu, zdraví a vzhled pokožky. Vyberte si takový, který vašim blízkým udělá největší radost.

Grown Alchemist Hydra + Body Kit

Body Cream - Mandarine, Rosemary Leaf, 120 ml: Hloubkově hydratační tělový krém s vysokým obsahem bioaktivních složek pro viditelně vyživenou, pružnou a zdravou pokožku bez jakýchkoli známek vysušení.

Hand Cream - Vanilla, Orange Peel, 20 ml: Bohatý nemastný hydratační krém na ruce s nádhernou vůní vanilky a pomerančové kůry, který regeneruje pokožku a zanechává ji hedvábně hebkou.

Grown Alchemist Hydra + Body Kit: 1.030 Kč.

Grown Alchemist Lip-Locked Lip Balm Duo Set

Lip Balm - Vanilla, Watermelon, 2 x 12 ml: Antioxidační balzám s vanilkovo melounovou vůní dodává rtům dlouhodobou a hloubkovou hydrataci, která je chrání je před poškozením zvenčí.

Tento balzám zároveň podporuje regeneraci vysušených a popraskaných míst, postará se o vyhlazení nerovností a jemné pokožce rtů přinese okamžitou úlevu. Po použití zůstávají rty hladké, měkké a krásně lesklé.

Grown Alchemist Lip-Locked Lip Balm Duo Set: 650 Kč.

Grown Alchemist Silver Kit

Intensive Body Cream - Rosa Damascena, Acai, Pomegranate, 120 ml: Intenzivní tělový krém byl vytvořen tak, aby maximalizoval úroveň hydratace a zároveň zvyšoval pružnost a pevnost pokožky. Po jeho použití zůstává kůže vitální na pohled a hebká na dotek.

Intensive Hand Cream - Persian Rose, Argan Extract, 65ml: Nemastný krém se postará o hloubkovou a dlouhotrvající hydrataci pokožky rukou. Zároveň podporuje regeneraci vysušených míst, chrání kůži před poškozením a zpomaluje proces stárnutí. Výsledkem používání jsou hebké a zdravě krásné ruce.

Grown Alchemist Silver Kit: 1.170 Kč.

Proč důvěřovat Grown Alchemist

Přípravky Grown Alchemist představují unikátní synergii mezi alchymií a kosmetickou vědou, která vytváří zcela jedinečnou organicky kompatibilní krásu. Obsažené účinné látky jsou přírodního původu a mají molekulární strukturu, která je velmi blízká lidskému organismu. Tělo z ní tudíž dokáže velmi dobře čerpat, účinky jednotlivých přípravků se tak mnohonásobně zvyšují a výrazně zpomalují proces stárnutí pokožky.

Filozofie zdravé krásy stojí za každým produktem Grown Alchemist. Není tedy divu, že veškeré receptury jsou schváleny Cosmos a certifikovány ACO. Grown Alchemist své přípravky ani jejich přísady nikdy netestuje na zvířatech. Obaly jsou vyrobeny ze skla nebo tvrzeného prémiového PET, jednoho z nejlépe recyklovatelných materiálů na světě. Tyto obaly mimo svou ekologičnost zaručí, že přípravky zůstanou po celou dobu používání stejně kvalitní, zdravé a účinné jako v den, kdy byly vytvořeny.

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
355 x [13%]
Aperol spritz
246 x [9%]
Cuba Libre
261 x [10%]
Piňa Colada
246 x [9%]
Daiquiri
252 x [9%]
Margarita
351 x [13%]
Cosmopolitan
267 x [10%]
Mai-Tai
231 x [9%]
Whiskey sour
244 x [9%]
Pisco sour
254 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2707

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru